1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Iğdır’da Adliye Çalışanı 3 Kişi Tutuklandı
Yeni Hedefler.. Ardahan'ın Gelişimi İçin Stratejik Adımlar ve İşbirlikleri!

Yeni Hedefler.. Ardahan'ın Gelişimi İçin Stratejik Adımlar ve İşbirlikleri!

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan Belediye Birliği’nin genel kurulunda oybirliğiyle birlik başkanlığına seçildi.

A+A-

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan Belediye Birliği’nin genel kurulunda oybirliğiyle birlik başkanlığına seçildi.

Demir, "Birlik ve beraberlik içerisinde Ardahan için çalışacağız" diyerek, bölgenin sorunlarına yönelik kararlılık vurgusu yaptı.

SEÇİMDE KATILIMCI BİRLIK

Ardahan Valiliği binasında gerçekleştirilen toplantıya; Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak, Posof Belediye Başkanı Erdem Demirci, Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu, Hanak Belediye Başkanı Erdal Kurukaya ve Köprülü Belediye Başkanı Mustafa Yıldırımcı gibi isimlerin yanı sıra İl Genel Meclis Üyeleri, İl ve İlçe Belediye Meclis Üyeleri ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Bilal Emin de katıldı.

YENİ DÖNEMDE HEDEFLER

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; Başkan Faruk Demir, Ardahan Belediyeler Birliği Başkanlığı görevine oy birliğiyle seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada, destek veren tüm katılımcılara teşekkür etti ve Ardahan için yeni bir dönemin başlayacağını ifade etti.

ARDAHAN’IN GELİŞİMİ İÇİN STRATEJİK ADIMLAR

Açıklamasına devam eden Başkan Demir, yeni dönemde Valilik, Milletvekilleri, Sivil Toplum Kuruluşları (STK’lar), üniversite ve diğer yerel unsurlarla işbirliği içerisinde olacaklarını belirtti. Ardahan’ın gelişimi ve sorunlarının çözülmesi için, Cumhurbaşkanına taleplerini ileteceklerini sözlerine ekledi.

Demir, önceliklerinin Doğu Ekspres tren yolu ve yapılmamış tüneller olduğunu vurgulayarak, Posof Ilgar Dağı tünelinin yanı sıra Çıldır Aktaş Kapısı’na dair düşüncelerini aktardı. Ayrıca, Hopa Limanı'na ulaşım sağlamak için deniz limanı hedefinin de önemli olduğunu belirtti. Tüm bu hedefler doğrultusunda, “El ele vererek birlik ve beraberlik içinde hareket etmemiz gerekiyor” şeklinde ifadelerde bulundu.

Faruk Demir’in Ardahan Belediyeler Birliği Başkanlığı’na seçilmesi, şehrin yerel yönetim birlikteliği açısından önemli bir adım olarak değerlendirildiği, gerçekleştirilecek projeler ve iş birliklerinin Ardahan’ın kalkınmasına ivme kazandıracağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.