1. HABERLER

  2. EĞİTİM | BİLİŞİM | TEKNOLOJİ

  3. Kullanıcı Hakları Güvencesi.. Instagram'a Erişim Engeli Resmen Kaldırıldı!
Yarın Başlıyor.. 2024-YKS Ek Yerleştirme Tercihleri İçin Geri Sayım Tamamlandı!

Yarın Başlıyor.. 2024-YKS Ek Yerleştirme Tercihleri İçin Geri Sayım Tamamlandı!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2024-YKS ek yerleştirme tercihleri için tarihleri açıkladı.

A+A-

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2024-YKS ek yerleştirme tercihleri için tarihleri açıkladı.

Adaylar, ilgili tercih işlemlerini 6-11 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirebilecek.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan duyuruya göre, 2024-YKS ek yerleştirme tercihleri için geri sayım sona erdi.

2024-YKS EK YERLEŞTİRME TERCİHLERİ YARIN BAŞLIYOR

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; Adaylar, tercih işlemlerini 6-11 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirebilecek. 

2024-YKS ek yerleştirme tercihleri, yarın saat 14.30’da başlayacak ve 11 Eylül saat 23.59’da sona erecek.

Adayların, tercihlerini yapmak için T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin "https://ais.osym.gov.tr" web sitesine girmeleri ya da ÖSYM Aday İşlemleri mobil uygulamasını kullanmaları gerekecek. 

KILAVUZDA YER ALAN BİLGİLERİ İNCELENMELİ

Adayların, tercih yapmadan önce yayımlanan 2024-YKS Yükseköğretim Programları Ek Yerleştirme Kılavuzu'nu incelemeleri önem taşıyor.

Bu kılavuzda yer alan bilgilerin doğru bir şekilde değerlendirilmesi, tercih işlemlerinin sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesi açısından büyük önem taşıyor. 

KILAVUZA NASIL ERİŞİLİR?

2024-YKS Yükseköğretim Programları Ek Yerleştirme Kılavuzu’na, ÖSYM’nin resmi internet adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Adayların, kılavuzu dikkatle incelemeleri ve içerdiği bilgilere göre işlem yapmaları öneriliyor. 

Bu süreçte adayların en güncel bilgileri edinmeleri, 2024-YKS ek yerleştirmeden istedikleri sonuca ulaşmalarına yardımcı olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.