1. HABERLER

  2. KENT HABERLERİ

  3. 'Abe Sıcaktır' Dedi, Sosyal Medyayı Salladı.. Bir Fenomen Olma Hikayesi!
Urfa'da Feci Trafik Kazası.. Aynı Aileden 5 Çocuk Hayatını Kaybetti!

Urfa'da Feci Trafik Kazası.. Aynı Aileden 5 Çocuk Hayatını Kaybetti!

Urfa’nın Eyyübiye ilçesinde 1 otomobil, parka giden kalabalığın arasına dalıp park halindeki 2 araca çarparak durabildi. Kazada ilk belirlemelere göre 5 çocuk hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

A+A-

Urfa’nın Eyyübiye ilçesi Akçakale yolu üzerindeki Millet Bahçesi önünde, bir aracın kontrolünü kaybetmesi sonucu yol açtığı feci bir trafik kazasında il belirlemelere göre 5 çocuk yaşamını yitirirken, 3 kişi de yaralandı. 

Kontrolden çıkan araç, park halindeki 2 otomobile çarparak durabildi ve çevresindeki kalabalık gruba ciddi zarar verdi.

Urfa’nın Eyyübiye ilçesinde 1 otomobil, parka giden kalabalığın arasına dalıp park halindeki 2 araca çarparak durabildi. Kazada ilk belirlemelere göre 5 çocuk hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

KAZA ANINDA KALABALIK PARKTA FELAKET!

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde, Akçakale yolu üzerindeki Millet Bahçesi önünde meydana gelen feci trafik kazasında bir otomobil, parka giden kalabalığın arasına daldı. Kontrolden çıkan araç, park halindeki iki otomobile çarparak durabildi. İlk belirlemelere göre kazada, 5 çocuk yaşamını yitirirken, 3 kişi de yaralandı. Kazanın, sürücünün kontrolü kaybetmesi nedeniyle meydana geldiği belirtildi.

KAZADA HAYATINI KAYBEDENLER

Kazanın ardından yapılan araştırmalarda, hayatını kaybeden 5 çocuğun aynı aileden olduğu tespit edildi. Gülbahar (9), Leyla (5), Muhammed (8) kardeşler ile kuzenleri Rukiye (9) ve Serhat (7) İsi, trajik bir şekilde yaşamlarını yitirdi. Çocukların cansız bedenleri, gerekli işlemler için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

YARALILARIN DURUMU ÜZÜCÜ

Kazanın ardından hastanelere kaldırılan yaralılar arasında baba Mehmet İsi ve anne Zeynep İsi de bulunuyor. Yaralıların tedavilerine kentteki çeşitli hastanelerde devam edilirken, baba Mehmet İsi’nin durumunun kritik olduğu bildirildi. Aile, yaşanan bu trajik olayın etkisi altında büyük bir acı yaşıyor.

İTFAİYE ERİNDEN DUYGUSAL TEPKİ

Olay yerine gelen itfaiye erinin, yaşanan acı karşısında gözyaşlarına hakim olamaması, bu trajik kazanın derin etkisini ortaya koydu. Yangın söndürme ekiplerinin bile duygusal zorluklar yaşadığı bu olay, bölgedeki herkesin yüreğini dağladı.

EKİPLERİN ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kaza sonrası güvenlik önlemleri artıran polis ekipleri, kazayı gerçekleştiren sürücüyü yakalamak için çok yönlü bir çalışma başlattı. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı, hiç zaman kaybetmeden cesetler üzerinde gerekli incelemeleri yaptı ve otopsi işlemleri için talimat verdi.

BELEDİYE BAŞKANINDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, kazanın üzüntü verici olduğunu belirtti. Başkan Kuş, hayatını kaybeden çocukların ailelerine başsağlığı dileyerek, yaralıların da en kısa sürede sağlıklarına kavuşmasını temenni etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.