1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Akçayöz'den 'Ani'nin Gizemli Yüzü' Kitabı
Tümgeneral Altuğ'un Bölge Ziyaretleri.. Güvenlik için Yeni Perspektifler! 

Tümgeneral Altuğ'un Bölge Ziyaretleri.. Güvenlik için Yeni Perspektifler! 

Erzurum 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tuncay Altuğ, Kars ve bölgeye gerçekleştirdiği ziyarette önemli isimlerle bir araya geldi. 

A+A-

Erzurum 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tuncay Altuğ, Kars'a gerçekleştirdiği ziyarette önemli isimlerle bir araya geldi. 

Altuğ'un ziyaretinin, askeri iş birliğinin güçlendirilmesi ve bölgedeki güvenlik durumunun değerlendirilmesi amaçlandığı kaydedildi.

9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tuncay Altuğ, Kars'taki temasları kapsamında önemli görüşmeler gerçekleştirdi. 

TÜMGENEREL ALTUĞ, KARS'TA

Kars Valisi Ziya Polat, 6 Eylül günü Erzurum 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tuncay Altuğ, Kars 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Şahin Yenilmez ve 25. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Cihanoğlu'nu valilik makamında kabul etti.

ziyaret-003.jpeg

PolitiKARS’ın yerel kaynaklardan derlediği bilgilere göre; bölgedeki askeri ve sivil otoritelerin iş birliği açısından dikkat çeken görüşmede, güvenlik ve askeri önlemlerin ele alındığı belirtildi.

TEŞEKKÜR VE BAŞARI DİLEKLERİ

Vali Polat, Altuğ ve diğer komutanlara, Kars’a olan ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, görevlerinde başarılar dileyerek, bölgedeki güvenliğin artırılmasına yönelik ortak çalışmaların önemine vurgu yaptı.

9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tuncay Altuğ, Kars'ta gerçekleştirilen bu tür ziyaretlerin önemini vurgulayarak, güvenlik güçleri ile sivil otoriteler arasında kurulan güçlü iletişimin altını çizdi.

9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tuncay Altuğ'un ziyareti, bölgedeki güvenlik meseleleri ile ilgili hassasiyetin artırılması açısından dikkate değer bir gelişme olarak kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.