1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İşte Beşiktaş’ın Borcu
TFF'de Seçim.. İbrahim Hacıosmanoğlu Yeni Federasyon Başkanı Oldu!

TFF'de Seçim.. İbrahim Hacıosmanoğlu Yeni Federasyon Başkanı Oldu!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda İbrahim Hacıosmanoğlu’nun listesi kazandı.

A+A-

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Ankara'da gerçekleştirilen Olağan Seçimli Mali Genel Kurul toplantısında yeni başkanını seçti.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Ankara'da gerçekleştirilen Olağan Seçimli Mali Genel Kurul toplantısında, rekabetçi bir seçim süreci yaşandı.

Mevcut başkan Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu arasındaki yarışta, Hacıosmanoğlu 134 oy alarak başkanlığı kazandı.

Mevcut başkan Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu arasında geçen rekabetçi seçim sürecinde, Hacıosmanoğlu 134 oy alarak başkan seçilirken, Büyükekşi ise 129 oy alarak seçimi kaybetti.

SEÇİM SONUÇLARI VE SONRASINDA YAŞANANLAR

Genel Kurul toplantısında yapılan oylamada İbrahim Hacıosmanoğlu 134 oy alırken, Mehmet Büyükekşi 129 oy aldı. Seçim sonuçlarına ilişkin olarak bir sandığa itiraz olduğu ve bu itirazın değerlendirildiği belirtildi.

Toplantının başında ise tansiyon yükseldi. Divan Başkanlığı için Mehmet Baykan ve Murat Sancak önerildi. Mehmet Baykan, TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın Divan Başkanı olarak ilan edildi, ancak TFF başkan adaylarından İbrahim Hacıosmanoğlu ve ekibi bu duruma itiraz etti.

Divan Başkanlığı seçiminde ise Mehmet Baykan, 146 oy alarak Genel Kurul Divan Başkanı seçilirken, Hacıosmanoğlu'nun adayı Murat Sancak 84 oy aldı.

ADAYLARIN YÖNETİM KURULU LİSTELERİ

Mehmet Büyükekşi'nin yönetim kurulu asil listesinde; Mustafa Eröğüt, Alkın Kalkavan, Yalçın Orhan, Müslüm Özmen, Hamit Altıntop, Ali Düşmez, Volkan Can, Ruşen Çetin, Haluk Kalyoncu, Ramazan Üçdan, Şafak Müderrisgil, Talat Papatya, Yunus Egemenoğlu ve Veysel Bilen yer alıyor.

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yönetim kurulu asil listesi ise; Mecnun Otyakmaz, Bayram Saral, Zehra Neşe Kavak, Lale Cender, Fuat Gökdaş, Cengiz Gökay, Zafer Bahadır Saraç, Mevlüt Aktan, Bayram Akgül, Hasan Surözü, Ceyhun Kazancı, Mustafa Temel Bozbağ, Ural Aküzüm ve Bilal Aslan'dan oluşuyor.

FENERBAHÇE BAŞKANI ALI KOÇ’TAN BÜYÜKEKŞİ’YE SERT ELEŞTİRİLER

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimli genel kurulunda mevcut başkan Mehmet Büyükekşi'nin yeniden aday olmasına sert tepki gösterdi. Koç, "Onurlu, şerefli, haysiyetli olan kimse bu şekilde aday olmaz!" ifadelerini kullanarak Büyükekşi'yi eleştirdi. Bu olay, genel kurul sürecindeki gerginlikleri yansıtan önemli bir an olarak kaydedildi.

Seçim sonrası yaşanan gerginlikler ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Büyükekşi'ye yönelik sert eleştirileri, futbol kamuoyunda dikkat çekici bir tartışma yaratmış oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.