1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. DİGOR

  4. Digor’da Mayına Basan Kişi Yaralandı
Taziye Ziyaretleri Devam Ediyor.. Siyaset Dünyası, Bakırhan'ı Yalnız Bırakmadı!

Taziye Ziyaretleri Devam Ediyor.. Siyaset Dünyası, Bakırhan'ı Yalnız Bırakmadı!

Annesini kaybeden DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’a, siyasetten ve sivil toplumdan birçok isim taziye ziyaretinde bulundu. 

A+A-

Temmuz ayının son haftasında annesini kaybeden Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’a, siyasetten ve sivil toplumdan çeşitli isimler taziye ziyaretinde bulundu. 

Annesi İpek Bakırhan’ı kaybeden DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’a, siyasetten ve sivil toplumdan birçok isim taziye ziyaretinde bulundu. 

ÖNEMLİ SİYASİ İSİMLER BİR ARAYA GELDİ

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; 23 Temmuz'da meydana gelen acı kaybın ardından, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, SHP eski Genel Başkanı Murat Karayalçın, eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile Kamu Emekçileri Sendikası Konfederasyonu (KESK) Eş Genel Başkanı Ayfer Koçak, ve KESK'e bağlı sendikaların temsilcileri, Bakırhan’a partisinin genel merkezinde taziye ziyaretinde bulundular.

taziye-001.jpeg

‘DEM PARTİ GENEL MERKEZİ’NDE BULUŞMA

DEM Parti Milletvekilleri Ömer Faruk Gergerlioğlu ve Sevilay Çelenk'in eşlik ettiği parti genel merkezinde ayrı ayrı gerçekleştirilen görüşmelerde, Kılıçdaroğlu, Babacan, Karayalçın, Ergin, Koçak ve Karagöz, Tuncer Bakırhan’a taziye dileklerini ilettiler.

Siyasetçilerin bu anlamlı ziyareti, Tuncer Bakırhan’a olan destek ve dayanışmayı bir kez daha gözler önüne serdi.

DAYANIŞMA MESAJLARI GÜÇLENİYOR

Bu taziye ziyaretleri, aynı zamanda Tuncer Bakırhan ve ailesine yönelik dayanışma mesajlarını güçlendirirken, siyasi uzlaşı ve birlikte durabilmenin önemini de vurguladı. 

Siyaset dünyasının bu anlamlı desteği, Bakırhan için moral kaynağı olduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler