1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars Şeker Fabrikası’nda Görev Değişimi
Susuz'da Festival Coşkusu.. Eğitim, Kültür ve Sanat Bir Arada!

Susuz'da Festival Coşkusu.. Eğitim, Kültür ve Sanat Bir Arada!

Kars'ın Susuz Belediyesi tarafından 4-6 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 'Susuz (Cilavuz) Eğitim Kültür Sanat Festivali'nin etkinlik programı açıklandı.

A+A-

Kars'ın Susuz Belediyesi tarafından 4-6 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 'Susuz (Cilavuz) Eğitim Kültür Sanat Festivali'nin etkinlik programı açıklandı.

4-6 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 'Susuz (Cilavuz) Eğitim Kültür Sanat Festivali'nin etkinlik programı duyuruldu.

FESTİVAL DEĞİRMENALTI'NDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; Susuz Belediye Başkanı Oğuz Yantemur, Susuz (Cilavuz) Eğitim Kültür Sanat Festivali'nin daha önce atıl bir şekilde olan Değirmenaltı olarak bilinen piknik ve sayfiye alanında gerçekleştirileceğini duyurdu.

SUAVİ KONSER VERECEK

Başkan Yantemur, Susuz'da bir ilk olacak olan festival programının belli olduğunu ve festivalde ünlü sanatçı Suavi'nin bir konser vereceğini açıkladı.

PANEL, BELGESEL FİLM GÖSTERİMİ VE KONSER YER ALACAK

4 Temmuz 2024 Perşembe günü kitap tanıtımı ve imza günü ile başlayacak olan festivalde Susuzlu gazeteci Deniz Zeyrek ve Emin Çapa'nın katılacağı panel düzenlenecek. 

'Celal Aras Belgesel Film' gösteriminin ardından, saat 18.00'da ünlü sanatçı Suavi konser verecek.

CİLAVUZ KÖY ENSTİTÜSÜ YERLEŞKESİ'NDE PANEL 

5 Temmuz Cuma günü Cilavuz Köy Enstitüsü Yerleşkesi'ne yürüyüş yapılacak ve burada Hakkı Zariç 'Susuz'dan Yolu Geçen Edebiyatçılar', Taşkın Çağatay Yamen ve Cevdet Polat da yerel seçim sürecini ve deneyimlerini paylaşacak. 

Festivalin ikinci günü, 'Son Enstitüler Belgesel Film' gösterisi ve yerel sanatçıların katılacağı konserle son bulacak.

FESTİVAL YÜRÜYÜŞ İLE SON BULACAK

Festivalin son günü ise; yörede 'su uçan' olarak bilinen Susuz Şelalesi'ne yürüyüş ile etkinlikler son bulacak.

FESTİVALE DAVET

Öte yandan Susuz Belediye Başkanı Oğuz Yantemur, 4-5-6 Temmuz tarihleri arasında ilçede gerçekleştirilecek olan Susuz (Cilavuz) Eğitim Kültür Sanat Festivali'ne tüm Kars halkını davet etti.

susuz-festival.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.