1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. KAÜ’de 9 Öğretim Üyesi Görevlerine İade Edildi
Stratejiler ve Hedefler.. AK Parti Kars 'İl Danışma Meclisi'nde Neler Konuşuldu?

Stratejiler ve Hedefler.. AK Parti Kars 'İl Danışma Meclisi'nde Neler Konuşuldu?

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'İl Danışma Meclisi Toplantısı' Kars'ta gerçekleşti. 

A+A-

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'İl Danışma Meclisi Toplantısı' Kars'ta gerçekleşti. 

Kars'ta, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'İl Danışma Meclisi Toplantısı', önceki gün (13 Temmuz) Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; açılış ve sunum sonrası devam eden programda, 15 Temmuz darbe girişimine atıfta bulunularak, geçmişteki zorlu dönemlere vurgu yapıldı.

MİLLETVEKİLİ ÇALKIN: "BİRLİK İÇİNDE BÜYÜK ZORLUKLARI AŞABİLİRİZ"

Milletvekili Adem Çalkın, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 15 Temmuz darbe girişimine atıfta bulunarak, 'Gazi Karslılar nasıl ki Ruslara karşı güçlü bir savunma yaparak Gazilik unvanını hak ettilerse, yine 15 Temmuz 2016'da aynı şekilde Gazilik unvanını hak etti.' dedi. 

Türkiye'nin birlik ve beraberlik içinde zorlukları aşabileceğine olan inancını vurgulayan Çalkın, 2001 krizi ve diğer zorlu süreçlerde Türkiye'nin nasıl başarıyla çıktığına dikkat çekerek, AK Parti'nin ülkenin kalkınmasında önemli bir rol oynadığını belirtti. 

ÇAKIR: "BİR OLACAĞIZ, BERABER OLACAĞIZ"

AK Parti Bölge Koordinatörü Burhan Çakır, Filistin'deki olaylara dikkat çekerek, Türk, Kürt, Laz, Alevi gibi farklı kimliklerin bir araya gelmesi gerektiğini söyledi. Çakır, birlik içinde olmanın önemine vurgu yaparak, 'Hiç kimseden korkumuz yok, çekincemiz de yok. Nefsimizi ayaklarımızın altına alarak birlik olacağız.' ifadelerini kullandı.

ak-parti-005.jpeg

TOPLANTI BASINA KAPALI DEVAM ETTİ

Konuşmaların ardından basına kapalı olarak devam eden ve partinin gelecek dönem stratejilerinin ve hedeflerinin değerlendirildiği toplantıya; AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, AK Parti Bölge Koordinatörü Burhan Çakır, il, ilçe ve belde teşkilatları, kadın ve gençlik kolları, belediye ve il genel meclisi üyeleri ile ilçe belediye başkanları ve partililer katıldığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.