1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Aile İçi Kan Aktı.. Arazi Anlaşmazlığı Korkunç Bir Facia ile Sonuçlandı! 
Şok İstifa.. Aziziye Belediye Başkanı Akpunar Yeniden Refah'tan Ayrıldı!

Şok İstifa.. Aziziye Belediye Başkanı Akpunar Yeniden Refah'tan Ayrıldı!

Yeniden Refah Partisi'nden Erzurum'un Aziziye ilçesinden belediye başkanı seçilen Emrullah Akpunar, partisinden istifa etti. 

A+A-

Yeniden Refah Partisi'nden Erzurum'un Aziziye ilçesinden belediye başkanı seçilen Emrullah Akpunar, partisinden istifa etti. 

Emrullah Akpunar, Yeniden Refah Partisi'nden istifa kararını sosyal medya üzerinden kamuoyuyla paylaştı.

Erzurum'un Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, 31 Mart yerel seçimlerinde seçildiği Yeniden Refah Partisi'nden istifa ettiğini duyurdu. 

ERZURUM AZİZİYE BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH AKPUNAR, PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ!

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; Erzurum'un Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar,, istifasıyla ilgili olarak, "Gördüğüm lüzum üzerine mensubu olduğum Yeniden Refah Partisinden istifa ettiğim bilgisini sizlerle paylaşmak istiyorum. Özellikle bilinmesini arzu ettiğim bir husus var ki o da bizim şiarımızın nerede olursak olalım ve hangi kulvarda koşarsak koşalım tek gayemizin hemşerilerimize hizmet etmek olduğudur. Rabbim hayırlara vesile kılsın inşallah." ifadelerini kullandı.

SEÇİM DÖNEMİ ELEŞTİRİLERİ UNUTULMADI

Akpunar'ın istifası, seçim döneminde AK Partili Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in yaptığı bir eleştiriyi hatırlattı. 

Sekmen, Akpunar için "O arkadaşımızdan belediye başkanı olmaz, çoban bile olmaz" demişti. 

Seçimin ardından Akpunar, bu eleştirilere yanıt vermek için çoban kıyafetiyle sokaklarda dolaşarak destekçileriyle birlikte tur atmıştı.

AK PARTİ'YE GEÇİŞ İDDİALARI GÜNDEMDE

Emrullah Akpunar'ın Yeniden Refah Partisi'nden istifasının ardından, siyasetteki yeni yönelimi merak ediliyor. 

İddialara göre, Akpunar'ın AK Parti'ye geçeceği yönünde spekülasyonlar, yerel siyasi arenada tartışmalara neden olurken; gelişmelerin takip edileceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.