1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Toksoy, ”Sarıkamış’ı Doğu’nun Parlayan Yıldızı Yapacağız”
Silahlı Kavga.. Adem Çalkın'ın Kardeşi, İnternet Sitesi Yöneticisi İle Çatıştı!

Silahlı Kavga.. Adem Çalkın'ın Kardeşi, İnternet Sitesi Yöneticisi İle Çatıştı!

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın'ın kardeşi Harun Çalkın ile bir internet sitesi yöneticisi arasında Kars'ta evlerinin önünde meydana gelen tartışma silahlı bir kavgaya dönüştü.

A+A-

Kars'ta, AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın'ın kardeşi Harun Çalkın ile bir internet sitesi yöneticisi Muhammed Halitoğlu arasında meydana gelen tartışma, silahlı bir kavgaya dönüştü. 

Söz konusu tartışma hızla silahlı bir kavgaya dönüşürken; olay sonucunda iki kişinin yaralandığı ve Harun Çalkın’ın silahıyla polise teslim olduğu bildirildi.

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın'ın kardeşi Harun Çalkın, Kars'ta bir internet sitesi yöneticisi olan Muhammed Halitoğlu ile evlerinin önünde tartışma yaşadı.

TARTIŞMA SİLAHLI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ..

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; önceki gün (11 Ekim) yaşanan olay, Kars'ta Harun Çalkın’ın evinin önünde gerçekleşirken, iki kişinin yaralandığı bildirildi. 

Harun Çalkın ve Muhammed Halitoğlu arasında çıkan tartışmanın ardından Harun Çalkın, silahını çıkararak ateş etti. 

Olayda yaralanan Muhammed Halitoğlu ve yanında bulunan Hüseyin Altunbey, Kars Harakani Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Halitoğlu'nun kurşunun kemiğini kırması nedeniyle ameliyata alındığı ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

GÖRÜŞLERİ ÇELİŞEN TARAFLAR

Halitoğlu, Adem Çalkın'ı siyasi nedenlerle eleştirip saldırıya uğradığını öne sürdü. Gerilimin "Kars'ın Sesi" isimli internet gazetesinde çıkan Adem Çalkın aleyhindeki haberlerden kaynaklandığı ifade ediliyor.

Harun Çalkın, polise verdiği ifadesinde Muhammed Halitoğlu’nun kendisine ve ailesine yönelik hakaretlerde bulunduğunu belirtti.

ADEM ÇALKIN'DAN AÇIKLAMA

Adem Çalkın, yaşanan olayla ilgili yaptığı açıklamada, Muhammed Halitoğlu’nun kendisine yönelik dayanaksız iddialarda bulunduğunu ve itibar suikastları gerçekleştirdiğini ifade etti. 

Çalkın, Halitoğlu’nun aleyhlerine ortaya koyduğu suçlamaların yasal yollara taşındığını ve şahsın mahkemede suçlu bulunduğunu belirtti.

Adem Çalkın, yaşanan olayla ilgili; “Muhammed Halitoğlu, bir süredir ‘gazeteci’ kisvesi altında şahsıma ve aileme yönelik dayanaksız iddialarda bulunmaktadır. Bu kişi, basın kartı olmaksızın hakarete varan söylemlerle itibar suikastları yapmaktadır” ifadelerini kullandı.

Çalkın, Halitoğlu’nun düşmanlıklarını bir adım ileri taşıyarak kardeşi Harun Çalkın’ın evinin önüne kadar gittiğini ve hakaretler savurduğunu kaydetti. 

Adem Çalkın, "Yaşanan arbede bizi de üzen bir durumdur. Tanık beyanlarına dayanarak Halitoğlu'nun düşmanca bir şekilde evimize kadar geldiği ve hakaretlerde bulunduğu ortadadır" ifadelerini kullandı.

Çalkın, yaşanan fiziki saldırının kendilerini üzdüğünü ekleyerek, yasal haklarını kullanacaklarını bildirdi.

KAMUOYU ETKİLENİYOR

Bu olay, Kars'ta dikkat çekmiş ve kamuoyunda çeşitli tartışmalara neden olurken; Çalkın ailesinin, medyada yer alan iddialara karşı ilerleyen süreçte atacakları adımları kamuoyuna duyuracağı ifade edildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum