Ticarette Uzlaşı.. TOBB 'Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi' Açılıyor!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Kars’ta önemli etkinliklere katılmak üzere yarın şehre geliyor. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Kars’ta önemli etkinliklere katılmak üzere yarın şehre geliyor. 

Hisarcıklıoğlu, Kars Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan “Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni” ve yeni kurulan TOBB Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi'nin açılışını gerçekleştirecek.

RIFAT HİSARCIKLIOĞLU KARS'A GELİYOR

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; Kars Ticaret ve Sanayi Odası’nın (KATSO) özel daveti ile 14 Ağustos Çarşamba günü Kars’a gelecek olan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, bölgedeki iş dünyası temsilcileri ile bir araya gelerek çeşitli değerlendirmelerde bulunacak. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Kars Ticaret ve Sanayi Odası'nın (KATSO) ev sahipliğinde düzenlenecek “Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni” ve TOBB Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi'nin açılışına katılacak.

TÖREN VE AÇILIŞ ETKİNLİKLERİNE KATILIM

14 Ağustos Çarşamba günü Kars’a gelecek olan Rıfat Hisarcıklıoğlu, Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Bozan'ın daveti üzerine şehri ziyaret edeceği kaydedildi.

Bu önemli etkinliklerde, yerel iş dünyası ile bir araya gelerek, ekonomik sorunlar ve çözümler üzerine kapsamlı görüşmeler yapması bekleniyor.

BÖLGESEL EKONOMİYE KATKI SAĞLAMAK HEDEFİ

TOBB Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi'nin açılışı, ticari uyuşmazlıkların çözümünde önemli bir adım olarak öne çıkıyor. 

Bu merkez, iş insanları arasında daha sağlıklı bir iletişim kurulmasına ve bölgede ekonomik istikrarın sağlanmasına katkı sunmayı amaçlıyor. 

Kars Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğindeki bu program, bölgedeki girişimciler için yeni fırsatlar yaratacak etkinlikler sunacağı için büyük bir heyecanla bekleniyor. 

Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilecek bu tür organizasyonların, Kars'ın ekonomik gelişimine önemli katkılar sağlaması hedefleniyor.

İlgili Haberler

Kars Haberleri

Seçim Sonuçları Açıklandı.. Necat Yağcı, Kars Barosu'nun Yeni Başkanı Oldu!
Kars'ta İki Araç Çarpıştı.. G.K. Hayatını Kaybetti, Yaralıların Durumu Ciddi!
Adem Çalkın'dan Gündeme Dair Açıklama.. İtibar Suikastı Yapılıyor!
Bakan Memişoğlu Kars'ta.. Üniversite Açılışı ve AK Parti Kongresi’ne Katılacak!
Üniversite Öğrencisi Kars Kalesi'nden Atladı.. İntihar Nedeni Araştırılıyor!