Korkunç Kaza.. Erzurum'da 5 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti!

Erzurum'da bir sitenin kapalı otoparkından çıkan bir araç, yol üzerindeki iki çocuğa çarptı, kazada 5 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti.

Erzurum'da bir sitenin kapalı otoparkından çıkan bir araç, yol üzerindeki iki çocuğa çarptı, kazada 5 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti.

Erzurum'da meydana gelen korkunç bir trafik kazasında, bir sitenin kapalı otoparkından çıkış yapan araç, yol üzerindeki iki çocuğa çarparak büyük bir facianın yaşanmasına neden oldu.

5 YAŞINDAKİ ÇOCUK ÖLDÜ

PolitiKARS’ın haber sitelerinden derlediği bilgilere göre; Erzurum’un Yakutiye ilçesi Rabia Ana Mahallesi Kars Kapı Caddesi üzerindeki bir sitede meydana gelen olayda, T.D. (66) idaresindeki 07 ERZ 78 plakalı araç, kapalı otoparktan çıkarken, yol üzerinde oturan iki çocuğa çarptı.

Çocuklardan A.C. (5) aracın altında kaldı ve maalesef hayatını kaybetti. Diğer çocuk ise son anda aracın altında kalmaktan kurtulabildi.

ÇOCUKLARIN ÜZERİNDEN GEÇTİ

Yakutiye ilçesindeki Rabia Ana Mahallesi'ndeki bir sitenin kapalı otoparkından çıkan 66 yaşındaki T.D., yol üzerinde oturan iki çocuğa çarptı. Araç 5 yaşındaki A.C.'nin üzerinden geçerken, diğer çocuk ise son anda kurtulmayı başardı. A.C. olay yerinde hayatını kaybetti.

Sitede ikamet eden vatandaşların 112'ye yaptığı ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde A.C. isimli çocuğun hayatını kaybettiği tespit edildi. Cansız bedeni, olay yeri incelemesinin ardından Erzurum Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Vefat eden çocuğunun anne ve babasının feryadı, çevredeki vatandaşları da zaman zaman ağlattı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Kazanın korkunç anları, çevredeki güvenlik kameralarına an be an yansıdı. Görüntülerde, aracın çocukların üzerinden geçişi net bir şekilde görülüyor.

Bölgeden Haberleri

Yusufeli'nde Kamyon Uçuruma Devrildi.. 2 Kişi Hayatını Kaybetti!
Arıcılar Birliği Başkanı Evliyaoğlu'ndan Uyarı.. Ucuz Bal Alırken Dikkatli Olun!
Ardahan 'KYK Yurdu'nu Yaban Domuzları Bastı.. Gece Yarısı Yiyecek Arayışı!