Kars'ta 'Sosyal Medya' Operasyonu

Kars merkez ile Digor, Kağızman ve Selim ilçesinde sosyal medya hesabından PKK ile ilgili paylaşımlar yaptıkları iddiasıyla 11 kişi gözaltına alındı.

Kars merkez ile Digor, Kağızman ve Selim ilçesinde sosyal medya hesabından PKK ile ilgili paylaşımlar yaptıkları iddiasıyla 11 kişi gözaltına alındı.

PolitiKARS'ın edindiği bilgilere göre, Kars ve ilçelerinde  sosyal medya üzerinden PKK propagandası yaptıkları iddiasıyla 11 kişi gözaltına alındı.

Kars'ta yürütülen soruşturma kapsamında, sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarıyla PKK/KCK propagandası yaptığı gerekçesiyle harekete geçen güvenlik güçleri, kent merkezinin yanı sıra Digor, Kağızman ve Selim'deki çeşitli adreslere yaptığı eş zamanlı operasyonda 11 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan kişilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Kars Gündem Haberleri

Kars ve Çevre İller İçin 'Sarı Kod'lu Meteorolojik Uyarı.. Kar Geliyor!
Nisan'da Kış Şartları.. Kars'ta Bir Günde Dört Mevsim Yaşandı!
Kars 'İl Koordinasyon Kurulu' Toplandı.. 'Suni Karlama' Projesi İhalesi Tamamlandı!
Kars Süper Amatör Lig'de Şok Olay.. Futbolcular ve Taraftarlar Kavga Etti!