Kars'ta Politika Gündemi.. AK Parti 'Türkiye Buluşmaları'yla Yola Çıktı!

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) Türkiye Buluşmaları, Kars’ta yapılan ilk değerlendirme toplantısıyla start aldı. 

AK Parti Türkiye Buluşmaları çerçevesinde ilk değerlendirme toplantısı Kars’ta gerçekleştirildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) Türkiye Buluşmaları, Kars’ta yapılan ilk değerlendirme toplantısıyla start aldı. 

AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler'in öncülüğünde önemli bir siyasi zirveye ev sahipliği yapan Kars, partinin önde gelen isimlerini bir araya getirdi. 

KARS’TA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kars İl Başkanlığı’nda düzenlen toplantıya partinin TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler ile MKYK Üyesi Ahmet Arslan ve birçok milletvekili ile partililer katıldı. 

Kars Milletvekili Adem Çalkın ile Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, Erzurum Milletvekili Abdurrahim Fırat, Ardahan Milletvekili Kaan Koç ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfekçi gibi isimler de toplantıda yer aldı.

İZMİR ELEŞTİRİSİ

Toplantının açılışında konuşan Abdullah Güler, CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik eleştirilerde bulundu. 

İzmir Körfezi’ndeki çevre sorunlarına dikkat çeken Güler, “25-30 yıldır yönetilen Ege’nin güzide şehri, şu anda atıksu ve evsel atıkların arıtılmadan doğrudan döküldüğü bir durumla karşı karşıya” dedi. Güler, bilimin ortaya koyduğu verilerle İzmir Körfezi’nin ciddi bir ekolojik sorun yaşadığına dikkat çekti. 

Güler, Bilim Kurulu’nun yaptığı incelemelerde, İzmir Körfezi’ndeki balıkların yaşayamaz hale geldiğini raporladığını belirtti.

HALKA HESAP VERME ZAMANI

Güler, “Bu raporu gören bir insan, yöneticilik anlayışı çerçevesinde özür dilemesi gereken bir durumla karşı karşıyadır. İzmir halkına, ‘Bana verdiğiniz bütçeyi harcayamadım, israf ettim’ demesi gerekir” ifadelerini kullandı. 

Ayrıca, temel belediye hizmetlerinden biri olan kanalizasyon ve atık su hizmetinin yerine getirilmemesi durumunda bütçenin nereye gittiğinin sorgulanması gerektiğini vurguladı.

TOPLANTI BASINA KAPALI DEVAM ETTİ

Yapılan konuşmaların ardından, toplantının basına kapalı bölümüne geçildi. 

AK Parti heyeti, Kars’ta sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla bir araya gelerek il kapsamında değerlendirmelerde bulunmayı planlıyor.

Kars Gündem Haberleri

AK Parti'nin Kongre Süreci.. Digor ve Susuz'da Yönetim Değişiklikleri!
Kars 36'dan Erken Veda.. Ziraat Türkiye Kupası'nda Tur Atlayan Takımlar Belli Oldu!
Korkmaz'dan Soylu'ya Ağır Suçlama.. 'Devlet Meselesi' Diyerek Borç Sildirdi!