'Tabiat Parkı' Talebi.. Adem Çalkın, Bakan Yumaklı'yı Ziyaret Etti!

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yı makamında ziyaret ederek, Kars'ın çeşitli taleplerini iletti.

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yı makamında ziyaret ederek, Kars'ın çeşitli taleplerini iletti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kars Milletvekili Adem Çalkın, görüşmede Kars'a bir tabiat parkının yapılması, DSİ'deki devam eden projeler, ormanlarla ilgili talepler ve tarım ile hayvancılığın geliştirilmesi gibi konuları gündeme getirdi.

KARS'A TABİAT PARKI TALEBİ

PolitiKARS'ın derlediği bilgilere göre; Bakan Yumaklı ile görüşen Milletvekili Çalkın, sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunarak;  "Kars'ımızda bir tabiat parkının yapılması, DSİ'de devam eden projeler, ormanlarla ilgili taleplerimiz, tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi noktasında Sayın Bakanımıza Gazi Kars'ımızın taleplerini ilettik" diyerek, Kars'a bir tabiat parkı kurulması talebini aktardı.

KARS'A VERİLEN ÖNEM

Çalkın, Bakan Yumaklı'nın Kars'a gösterdiği yakın ilgi ve alaka nedeniyle teşekkürlerini iletirken, Bakanın çalışmalarında ve faaliyetlerinde başarılar dilediğini sözlerine ekledi.

..ilgili haber

KARS BELEDİYESİ’NE ZİYARET!

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Kars Belediye Başkanı MHP'li Ötüken Senger'i makamında ziyaret etti.

AK Parti Kars İl Başkanı Muammer Sancar ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleşen bu ziyarette, iki lider arasında belediye çalışmaları hakkında görüş alışverişi yapıldı.

ORTAK HEDEF VURGUSU

Ziyaret sırasında konuşan Milletvekili Adem Çalkın, Kars'ın daha da gelişmesi ve kalkınması için tüm güçleriyle çalışacaklarını belirtti.

Çalkın, "Kars'ımızın daha güzel hizmetler alabilmesi için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz" diyerek, siyasi görüş ayrılıklarının ötesinde Kars halkına hizmet etme odaklı bir anlayışa sahip olduklarını vurguladı.

ÖTÜKEN'DEN TEŞEKKÜR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kars Belediye Başkanı Ötüken Senger ise, Milletvekili Çalkın ve beraberindeki heyete teşekkürlerini sundu.

KARS İÇİN İŞ BİRLİĞİ

Siyasi birikimlerini Kars'ın gelişimi için kullanmaya hazır oldukları mesajını veren ikili, mevcut farklılıklarına rağmen Kars halkının refahı için bir araya geldiklerinin önemini vurguladılar.

İlgili Haberler

Kars Gündem Haberleri

Bölgesel Ticaret Raporu.. Kars'tan Umut Verici İhracat Artışı ve İthalatta Düşüş!
Kars ve Çevre İlleri Araç Kayıtları.. Ağrı, Iğdır ve Ardahan İle Karşılaştırma!
CHP, Taşımalı Eğitim Yönetmeliğine Dava Açtı.. 'Köy Çocukları' Aç Kalmasın!