İstanbul'da Etkinlik.. 'Mücadelenin Sembolü' Digor'a Yardım Çağrısı!

DEM Partili Kars'ın Digor Belediyesi ile dayanışma için İstanbul’un Sancaktepe ilçesinde Digor Kültür Platformu öncülüğünde etkinlik düzenlendi. 

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Digor Belediyesi ile dayanışma için düzenlenen etkinlikte konuştu.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Kars'ın Digor Belediyesi ile dayanışma için İstanbul'da düzenlenen etkinliğe katıldı. 

BAKIRHAN'DAN ÇAĞRI: MÜCADELEYE KATILIN! 

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, İstanbul'da gerçekleşen Digor Belediyesi ile dayanışma etkinliğine katıldı.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Kars'ın Digor Belediyesi'yle dayanışma için gerçekleşen etkinlikte önemli açıklamalarda bulundu.

DİGOR; MÜCADELE, DİRENİŞ VE DAYANIŞMA SEMBOLÜDÜR!

Digorlu hemşerilerimizin, demokratik kitle örgütlerinin ve sivil toplum temsilcilerinin katıldığı etkinliğe hoş geldiniz. Mücadeleye emek veren ve aramızda olmayan kahramanlarımızı minnetle anıyorum diyen Bakırhan; "Digor denilince akla mücadele, direniş, dayanışma geliyor. Digorluların emek ve fedakarlıklarının üzerine daha fazla ekleme yaparak, bugünlere geldiklerine inanıyoruz" dedi.

DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜĞE İHTİYAÇ!

"Ülkemizde demokrasiye, özgürlüklere ve eşitliğe ihtiyaç var" diyen Bakırhan, Alevilerin, Kürtlerin ve diğer tüm halkların özgürce yaşayabileceği bir Türkiye için mücadele çağrısı yaptı.

DİGOR HALKINA YARDIM ÇAĞRISI!

Digor Belediyesi'nin içinde bulunduğu zor durumu vurgulayan Bakırhan, Digor halkını ve başka bölgelerde yaşayan destekçileri Digor'a yardım etmeye davet etti.

Digor Belediye Eş Başkanlarının anlattığı gibi, belediyenin içinde bulunduğu durumu biliyoruz. Digor halkının ihtiyaçları için elimizi taşın altına koyma vaktinin geldiğini vurgulayan Bakırhan, "Digor halkını ve Digor'un gelişimine destek olacak herkesi dayanışmaya çağırıyoruz." çağrısını yineledi.

Gelişmelerin zor bir döneme işaret ettiğini söyleyen Bakırhan, "bu süreçte hizmetlerin yanı sıra ülkenin demokrasiye, özgürlüklere ve eşitliğe ihtiyacı var. Alevilerin, Kürtlerin ve diğer tüm halkların özgürce yaşayabileceği bir Türkiye için mücadelemizi sürdüreceğiz. Digorluların demokratik Türkiye mücadelesine destek olacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

DAYANIŞMANIN ÖNEMİ!

İstanbul Sancaktepe Recep Tayyip Erdoğan Kongre Merkezi'nde önceki gece düzenlenen dayanışma etkinliğine; DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, DEM Parti Grup Başkanvekili ve Kars Milletvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, DEM Parti Milletvekilleri Celal Fırat ve Pervin Buldan, Sancaktepe Belediye Başkanı CHP'li Alper Yeğin, Digor Belediyesi eşbaşkanları ve kültür platformu üyeleri ile Digorlular katıldı.

DEM Partili Digor Belediyesi ile dayanışma için İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde düzenlenen etkinlik, parti üyeleri ve Digorluların bir araya gelerek destek verdikleri bir platforma dönüşen gecede; Digor Belediyesi'nin yaşadığı zorluklar ve ihtiyaçlar konuşuldu, dayanışma mesajları ve yardım sözleri iletilerek birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. 

Etkinlik, Digor Belediyesi ile diğer bölgeler arasında kurulan iletişim köprüsünü güçlendirmeyi hedefledi ve gelecek için ortak çaba ve destek sözü verildi.

Digor Haberleri

Kürt Müzisyen Cinayeti.. Digorlu Cihan Aymaz'ın Katiline Müebbet Hapis!
Sırra Kadem Bastı.. Digor'da Kaybolan Yakup Yıldız Aranıyor!
'Cami Minaresi ve Audi' Arasındaki Çekişme.. CHP'li Vekilin İsyanı!
CHP'li Alp'ten Eleştiri.. 'Yusuf Tekin Sen Bu Tablodan Utanmıyor musun?'