Diyadin Belediyesi'ne Polis Baskını

Diyadin Belediyesi’nin makam şoförünün polis kontrol noktasında dövülmesine müdahale eden eşbaşkan Evren Demir ve Betül Yaşar, polis tarafından ters kelepçelenerek darp edildi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) tarafından kazanılan Diyadin Belediyesi’nin girişine kurulan polis kontrol noktasında belediyenin makam şoförü Mehmet Hayri Oruç’un dövülmesi üzerine bu duruma müdahale eden eşbaşkan Evren Demir ve Betül Yaşar ters kelepçelenip, yüzükoyun yere yatırılarak darp edildi. Eşbaşkan Demir, hastaneye kaldırıldı.

TERS KELEPÇE VE DAYAK

Eşbaşkan Demir’in kafasına cop darbeleri aldığı ve sonrasında ters kelepçelenip tekmelendiği aktarıldı. Ayrıca belediye eşbaşkanı Betül Yaşar’ın da eline copla vurulduğu kaydedildi. Hastaneye kaldırılan Belediye Eşbaşkanı Evren Demir, “Şoförümüzü dövdüler. Biz de izin vermedik. Ardından da bizi dövdüler. Yere yatırıp ters kelepçeleyerek dövdüler” diye belirtti.

İlgili Haberler

Bölgeden Haberleri

Erzurum-Hınıs Yolu'nda Heyelan.. Dev Kaya Parçası Yola Düştü, 2 Yaralı!
Erzurum'un Tarihi Lezzetleri.. 'Coğrafi İşaretli Ürünler'de Fark Yaratıyor!
Ağrı Eleşkirt'te Trafik Kazası.. 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 6 Kişi Yaralandı!
Klima Tamiri Sırasında Trajik Kaza.. Terastan Düşerek Hayatını Kaybetti!
Doğubayazıt'ta Acı Olay.. 'Hurda Deposu'nda Meydana Gelen Patlamada 1 Kişi Öldü!