Devlet Bahçeli'den PKK Lideri Abdullah Öcalan'a Çağrı.. Meclis'te Konuşsun! 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, PKK lideri Abdullah Öcalan'a yaptığı çağrılara bir yenisini ekledi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, PKK lideri Abdullah Öcalan'a yaptığı çağrılara bir yenisini ekledi. 

Bahçeli, Öcalan'ın örgütünü feshetmesi durumunda TBMM'de konuşarak terörün sona erdiğini ilan etmesi gerektiğini belirtti. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, PKK lideri Abdullah Öcalan'a yönelik yaptığı çağrılara devam ediyor. 

BAHÇELİ'DEN ÖCALAN'A YENİ ÇAĞRI: MECLİS'TE KONUŞSUN!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM’de düzenlediği grup toplantısında, İmralı Cezaevi’nde tutuklu bulunan PKK lideri Abdullah Öcalan’a bir kez daha seslendi. 

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; Bahçeli, İmralı Cezaevi'nde tutuklu bulunan Abdullah Öcalan’a yönelik “Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM’de DEM Parti grup toplantısında konuşsun, terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın” ifadelerini kullandı. 

Bu durumun sağlanması halinde, Öcalan’a ‘umut hakkı’nın kullandırılması adına gerekli yasal düzenlemelerin yapılabileceğini vurguladı.

Bahçeli, “Direkt adres İmralı olmalı, bu ağır terör sorunu ülke gündeminden çıkarılmalıdır” açıklamasında bulundu.

ÖRGÜTLE MÜCADELE SÜRECEK

Bahçeli, Türkiye'nin Kürtlerle değil, bölücü terör örgütüyle savaşması gerektiğini belirtti. “Türkiye'nin sorunu Kürtler değil, bölücü terör örgütüdür. Bu sorunları çözmek zorundayız, ancak etnik düzeyde bir çözüme gitmek tehlikelidir” dedi.

SİLAHLAR VE TERÖR MÜCADELEYE ENGEL

Bahçeli, terör ve siyaseti ayırmanın önemine değinerek, “En başta Kürt kardeşlerimiz olmak üzere, Türk vatandaşları insani gelişmişlik düzeyine ulaşmak zorundadır. Silahlı mücadele hiçbir zaman terörü sona erdiremez” ifadelerini kullandı.

ENFLASYONDA TEK HANE HEDEFİ

Bahçeli, ekonomik sorunlara da değinerek, enflasyonun tek haneli rakamlara geri düşeceği konusundaki inancını ifade etti. “Enflasyon, her insanımızı rahatsız ediyor. Ancak mücadelemiz durmadan devam edecek” dedi.

SAĞLIK BAKANI’NA DESTEK: İSTİFA İSTEMEK AHLAKSIZLIK

Bahçeli, sağlık alanında yaşanan bir olaya da değinerek, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu’na destek verdi. “Sağlık Bakanı'nın istifasını talep etmek ahlaksızlıktır. Olayı istismar edenlerin amacı bellidir” dedi.

KANUN UNSURLARIYLA FETÖ’YE DİKKAT

FETÖ elebaşına da değinen Bahçeli, “FETÖ’nün yaptığı hiçbir kötülük yanına kalmayacak. Onun için cehennemde ebediyen yanmasını diliyorum” diyerek, bu konuda kararlı olduklarını vurguladı. 

MHP liderinin bu açıklamaları, Türkiye’nin siyasi gündeminde büyük yankı uyandırmaya devam ediyor.

Politika Haberleri

Özgür Özel, Selahattin Demirtaş'ı Ziyaret Etti.. Meclis'in Önemi Vurgulandı!  
Tüzük Kurultayı.. Geleceğin Yöntemlerini Belirlemek Üzere Yoğun Tartışmalar!
MetroPOLL Araştırma.. 'AK Parti Seçmeni'nin Kararsızlık Oranı!
Hukukun Üstünlüğü İçin Yeni Bir Dönem.. AYM'nin Can Atalay Kararı!