Ardahan’da 'Seçim Güvenliği' Toplantısı

Ardahan'da 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerle ilgili "güvenlik" toplantısı yapıldı.

Ardahan'da 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerle ilgili "güvenlik" toplantısı yapıldı.

Seçimlerin huzur ve güven ortamında gerçekleştirilmesine yönelik alınacak olan tedbirler ile seçim süreci konusunda değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda güvenlikle ilgili sunumlar gerçekleştirildi.

Ardahan Valisi Bilmez, Ardahan'da seçimlerin huzur ve güven ortamında geçmesi için bütün tedbirlerin önceden alınacağını kaydetti.

Valilik Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yıkılmaz, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Turgutalp, Vali Yardımcıları Salih Kalkan, Adem Uslan, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı Garip Gümüş, İlçe Kaymakamları, İl ve İlçe Seçim Kurulu Başkanları, İlçe Emniyet Amirleri, İlçe Jandarma Komutanları, kolluk birimleri ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Bölgeden Haberleri

Yusufeli'nde Boğa Güreşleri'nde Korkutan Saldırı.. Boğa, Bakıcısını Yaraladı!
Ardahan'da Kar Yağışı ve Tipi.. Ilgar Dağı'nda Onlarca TIR Mahsur Kaldı!
Kar Yağışı ve Buzlanma.. Kamyonet Kar Küreme Aracına Çarptı, 1 Ölü!
Erzurum-Hınıs Yolu'nda Heyelan.. Dev Kaya Parçası Yola Düştü, 2 Yaralı!
Erzurum'un Tarihi Lezzetleri.. 'Coğrafi İşaretli Ürünler'de Fark Yaratıyor!