Serhat Lokantası'nın Lezzet Abidesi.. Ali Yekedüz Usta Vefat Etti!

Serhat Lokantası'nın Lezzet Abidesi.. Ali Yekedüz Usta Vefat Etti!

Kars’ın yöresel lezzetlerini ve misafirperverliğini temsil eden Serhat Lokantası’nın sahibi Ali Yekedüz, tedavi için gittiği Ankara’da hayatını kaybetti.

A+A-

Kars’ın yöresel lezzetlerini ve misafirperverliğini temsil eden Serhat Lokantası’nın sahibi Ali Yekedüz, tedavi için gittiği Ankara’da önceki gün (21 Ağustos) hayatını kaybetti.

Ali Yekedüz, hem Kars’ın hem de çevre illerin tanıdığı ve sevdiği bir sima olarak yerel gastronomi dünyasında önemli bir yere sahipti.

Lokantası, ziyaretçilerine sunduğu eşsiz tatlarla biliniyor ve yıllar boyunca birçok insanın beğenisini kazanmıştı.

ali-yekeduz.jpg

CENAZE PROGRAMI

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; Merhum Ali Yekedüz’ün cenazesi, 23 Ağustos Cuma günü öğle namazını takiben İstasyon Camisi'nden alınarak Bülbül Mahallesi Mezarlığı’na defnedilecektir. Cenaze töreni sonrası taziyelerin ise İstasyon Camii Taziye Evi’nde kabul edileceği öğrenildi.

Ali Yekedüz’ün vefatı, yalnızca ailesi ve yakınları için değil, aynı zamanda Kars’ın yereli için de büyük bir kayıp olarak kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.