1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Sarıkamış’ta ‘İş Forumu’ Toplantısı
Oğuz Yantemur'un Baba Acısı.. Yavuz Yantemur Hayatını Kaybetti!

Oğuz Yantemur'un Baba Acısı.. Yavuz Yantemur Hayatını Kaybetti!

Kars'ın CHP'li Susuz Belediye Başkanı Oğuz Yantemur'un babası Yavuz Yantemur hayatını kaybetti. 

A+A-

Kars'ın CHP'li Susuz Belediye Başkanı Oğuz Yantemur'un babası Yavuz Yantemur hayatını kaybetti. 

CHP'li Susuz Belediye Başkanı Oğuz Yantemur'un babası Yavuz Yantemur'un vefatı büyük bir üzüntüyle karşılandı.

YAVUZ YANTEMUR HAYATINI KAYBETTİ

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Susuz Belediye Başkanı Oğuz Yantemur'un babası Yavuz Yantemur Kars'ta hayata gözlerini yumdu.

Kars Susuz'daki evinde 75 yaşında hayata gözlerini yuman Yavuz Yantemur, bölge halkı tarafından sevilen ve takdir edilen biri olarak tanınmaktaydı. 

Yantemur ailesinin büyüğü olarak bölge halkının gönlünde taht kuran Yavuz Yantemur'un vefatı, aile dostları ve Susuz halkı tarafından üzüntüyle karşılandı.

CENAZESİ SUSUZ'DA TOĞRAĞA VERİLDİ

Merhum Yantemur'un cenazesinin, 20 Temmuz (Cumartesi) günü Kars'ın Susuz ilçesinde bulunan Kazım Karabekir Camii’de öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Susuz ilçe mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildiği öğrenildi. 

Susuz halkı, Yavuz Yantemur’a son görevlerini yerine getirmek ve anısını yaşatmak için bir araya gelirken, başsağlığı dileklerini de iletti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum