1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta Kar Yağışı Etkisini Sürdürüyor
Kars'ta Minibüs, Hayvan Sürüsüne Çarptı.. Facianın Eşiğinden Dönüldü!

Kars'ta Minibüs, Hayvan Sürüsüne Çarptı.. Facianın Eşiğinden Dönüldü!

Kars’ta önceki gece meydana gelen trafik kazasında, bir minibüs büyükbaş hayvan sürüsüne çarparak faciaya neden oldu. 

A+A-

Kars’ta 8 Eylül gecesi meydana gelen trafik kazasında, bir minibüs büyükbaş hayvan sürüsüne çarparak faciaya neden oldu. 

Kazada 5 hayvan telef olurken, minibüs içerisindeki 2 yolcu hafif yaralandı.

Kars'ın Karadağ Mahallesi'nde meydana gelen kazada, bir minibüs büyükbaş hayvan sürüsüne çarparak faciaya neden oldu. 

KAZANIN SEBEBİ GÖRÜŞ AÇISIZLIĞI

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; olay, önceki gece Kars’ın merkez Karadağ Mahallesi Vali Hüseyin Atak Bulvarı’nda gerçekleşti. 

Gece saatlerinde, Ardahan istikametinden Kars’a doğru ilerleyen minibüs, önüne aniden çıkan büyükbaş hayvan sürüsünü fark edemedi. Sürücünün karanlık yolda hayvanları görememesi sonucu yaşanan kaza, büyük paniğe yol açtı. Kaza sonucunda, 5 büyükbaş hayvan telef oldu.

İLK MÜDAHALE

Kazanın ardından, çevredeki sürücülerin durumu yetkililere bildirmesiyle birlikte bölgeye hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Yaralı yolcular, ambulansla Kars Harakani Devlet Hastanesi’ne taşındı. Yapılan kontrollerin ardından, yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kaza ile ilgili olarak yetkililerce tahkikat başlatıldı. Telef olan 5 büyükbaş hayvan ise karayolundan güvenli bir şekilde kaldırıldı. 

Olayın ardından, sürücülerin daha dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.