1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Sarıkamış’ta ‘İş Forumu’ Toplantısı
Kars Emniyet Müdürlüğü'nün 20 Günlük Operasyon Bilançosu.. 56 Kişi Yakalandı!

Kars Emniyet Müdürlüğü'nün 20 Günlük Operasyon Bilançosu.. 56 Kişi Yakalandı!

Kars Emniyet Müdürlüğü’nün planlaması ve koordinasyonu ile yürütülen çalışmalar sonucunda, çeşitli suçlardan aranan 56 şahıs yakalandı.

A+A-

Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü, 20 Mayıs-10 Haziran 2024 tarihleri arasında kapsamlı operasyonlar gerçekleştirdi. 

Kars Emniyet Müdürlüğü’nün planlaması ve koordinasyonu ile yürütülen çalışmalar sonucunda, çeşitli suçlardan aranan 56 şahıs yakalandı.

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; Kars Emniyet Müdürlüğü'nce düzenlenen operasyonlarda, aralarında uyuşturucu madde satın almak, anayasal düzene karşı suçlar, kasten öldürme, hırsızlık ve daha birçok suçtan hüküm giymiş olan şahıslar bulunuyor. 

OPERASYONLARIN DETAYLARI

Geniş çaplı araştırmalar ve takipler sonucu yakalanan şahıslar arasında, toplum için ciddi tehdit oluşturan ve uzun süreli hapis cezalarına çarptırılan kişilerin de yer aldığı kaydedildi.

İşte yakalanan bazı şahıslar ve suçları,
    •    A.B (23)...Uyuşturucu madde satın almak suçundan 15 yıl 10 ay hapis cezası.
    •    E.Ç. (37)...Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs suçundan 15 yıl hapis cezası.
    •    G.K. (39)...Kasten öldürme ve hırsızlık suçlarından 14 yıl 1 ay 9 gün hapis cezası.
    •    C.G (51)...Uyuşturucu madde satın almak ve hırsızlık suçlarından 11 yıl 1 ay hapis cezası.
    •    S.A. (32)...Tehdit, basit yaralama, hakaret ve görevli memura mukavemet suçlarından 8 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası.

ELE GEÇİRİLEN SUÇ ALETLERİ

Operasyon sırasında ayrıca çok sayıda suç aleti ele geçirildi. Bunlar arasında ruhsatsız tabancalar, şarjörler, fişekler ve av tüfeği gibi öğeler yer alıyor.

SUÇLA MÜCADELEDE KARARLILIK MESAJI

Kars Emniyet Müdürlüğü, suç ve suçlulara karşı mücadelesinin etkin ve kararlı bir şekilde devam edeceğini bildirdi. Halkın huzur ve güvenliği için gerçekleştirilen bu tür operasyonların önemi vurgulandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.