1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Sağanak Yağış Su Baskınlarına Neden Oldu
Kars 36 Spor, BAL Ligi'ne Adım Attı.. Gelecek Sezon Hazırlıkları Başladı!

Kars 36 Spor, BAL Ligi'ne Adım Attı.. Gelecek Sezon Hazırlıkları Başladı!

Kars 36 Spor’un 2024-2025 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL) için katılım ücreti yatırıldı. 

A+A-

Kars 36 Spor, 2024-2025 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL) için katılım ücreti yatırarak lige katılma sürecini başlattı. 

Kulüp Başkanı Ali Uçum, bu gelişmenin Kars’ı BAL Ligi'nde temsil etme adına önemli bir adım olduğunu duyurdu. 

Kars 36 Spor’un 2024-2025 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL) için katılım ücreti yatırıldı. 

TFF'DEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE YAZILI UYARI

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) İl Temsilciliklerine 2024-2025 BAL katılım sürecine dair resmi bir yazı gönderdi. 

Gönderilen tebligatta, BAL'a katılma hakkı bulunan takımların, gerekli belgeleri hazırlanarak 9 Ağustos 2024 tarihine kadar TFF Amatör İşler Müdürlüğü'ne iletmeleri istendi.

KARS 36 SPOR'UN KATILIM ÜCRETİ

Bu bilgilendirmeye cevap veren Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Ali Uçum, yeşil beyazlıların BAL Ligine katılım ücretini yatırarak, ligin parçası olmasını sağladığı ve kulübün geleceği için önemli bir adım attıklarını vurguladı.

TRANSFER ÇALIŞMALARI YOLDA

Kars 36 Spor'un katılım ücretini yatırarak ligin parçası olmasının yanı sıra, yönetimin yeni sezon için transfer çalışmalarına da başlayacağı ve güçlü bir kadro kurma hedefinde olduğu belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.