1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. DİGOR

  4. Digor’da Mayına Basan Kişi Yaralandı
Kars 36 Spor, 2024-2025 Sezonuna Hazır.. Yeni Teknik Heyet Belirlendi!

Kars 36 Spor, 2024-2025 Sezonuna Hazır.. Yeni Teknik Heyet Belirlendi!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 2’inci grupta yer alan Kars 36 Spor’un 2024-2025 futbol sezonu öncesinde teknik heyeti belirlendi. 

A+A-

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi 2’inci grupta yer alan Kars 36 Spor’un 2024-2025 futbol sezonu öncesinde teknik heyeti belirlendi. 

Kulüpten yapılan açıklamada, yeni teknik heyetin kadro planlaması için çalışmalara başladığı belirtildi. 

Kars 36 Spor, 2024-2025 futbol sezonu öncesinde teknik kadrosunu şekillendirdi. Yeşil beyazlı ekibin Teknik Direktörü olarak İbrahim Tekatlı göreve getirilirken, Sportif Direktörlük koltuğuna Osman Damar oturdu. 

BAŞKAN'DAN ŞAMPİYONLUK VURGUSU

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; Kulüp Başkanı Ali Uçum, yeni teknik heyetle birlikte anlaşma sağladıklarını ve önümüzdeki günlerde teknik heyetin belirleyeceği futbolcularla da sözleşme imzalayacaklarını duyurdu. 

Uçum, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2’nci grupta mücadele eden Kars 36 Spor'un, yeni sezondaki hedefinin şampiyonluk olduğunu ifade etti. 

Uçum, yaptığı açıklamada, “Kars 36 Spor, bürokratlar, siyasi figürler, iş insanları ve Karslıların desteğiyle şampiyonluğun en büyük adayı olacak” dedi. 

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Başkan Ali Uçum, yeni sezonla ilgili olarak, “Teknik heyetimizi belirledik. Görüştüğümüz futbolcular var. Teknik heyetin belirleyeceği futbolcularla da anlaşma yapacağız. Ben inanıyorum ki, Kars’ı hak ettiği yere taşıyacağız” şeklinde konuştu. 

Kars 36 Spor, taraftarlarıyla birlikte yeni sezona umut dolu bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

..haberin uzantısı

KARS 36 SPOR'UN TÜRKİYE KUPASI MACERASI

Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu kura çekimleri sonuçlandı ve Kars 36 Spor, 3. Lig takımlarından Onuksports Kelkit Hürriyet Spor ile eşleşti.

Bu karşılaşma, Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından birinin, daha üst liglerde mücadele eden bir rakiple karşılaşma fırsatını değerlendirmesi açısından büyük önem taşıyor.

Kelkit İlçe Stadı’nda gerçekleştirilecek olan bu mücadelenin sonucunda kaybeden takım, Ziraat Türkiye Kupası’na veda edecek. 

Kars 36 Spor’un bu mücadelede gösterdiği performans, ilerleyen turlarda nasıl bir yol haritası çizeceği konusunda belirleyici olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.