1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SELİM

  4. Selim'de Korkunç Kaza ve Can Pazarı.. 8 Yaralı, 3'ü Hayati Tehlikede!
Kağızman'ın Konforu Artıyor.. 2024'te Tam Kapsamlı Doğalgaz Hedefi! 

Kağızman'ın Konforu Artıyor.. 2024'te Tam Kapsamlı Doğalgaz Hedefi! 

Kars'ın Kağızman ilçesinin tamamına 2024 yılı içerisinde doğalgaz verilmesinin planlandığını açıklandı.

A+A-

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın, Kağızman doğalgazının yeniden başladığını duyurdu. 

Kars'ın Kağızman ilçesinin tamamına 2024 yılı içerisinde doğalgaz verilmesinin planlandığını açıklandı.

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın,  Kağızman’ın tamamına 2024 yılı içerisinde doğalgaz verilmesinin planlandığını ifade etti. 

KAĞIZMAN'DA DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI 

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kars Milletvekili Adem Çalkın, “Kağızman’a söz verdiğimiz gibi doğal gazı getirerek hemşerilerimizin hizmetine sunduk. 2023 yılında kış aylarında Kağızman’da doğal gaz kullanılarak, konforundan istifade edilmiştir. Bu çalışmalar bundan sonra da devam edecektir” açıklamasında bulundu.

PROJE KAPSAMINDAKİ BÖLGELER AÇIKLANDI

Kağızman’daki doğalgaz dağıtım şirketinin çalışmaları hakkında bilgi veren Çalkın, “Milli Egemenlik Meydanı, 237. Sokak, Yeni 1 Sokak, Narinle Caddesi devamı, Milli Egemenlik Caddesi devamı, 204. Sokak, 202. Sokağın yarısı ve Hasan Acara Caddesi devamında gaz dağıtım şirketi çalışmalarına başlamıştır. Buralar da en kısa zamanda doğal gaz kullanmaya başlayacaktır” diye belirtti.

GELECEK PLANLARI

Çalkın, Kağızman’ın doğal gaz çalışmalarını yakından takip ettiğini vurgulayarak, “Bizim amacımız, şimdiye kadar ne söz vermişsek yerine getirilmesi, hemşerilerimizin hayat kalitesini artırmaktır. Bizim işimiz imar etmek, ihya etmeye çalışmaktır. Bundan sonra da Gazi Kars’ımız, Kağızman’ımız için çalışmalarımız büyük bir kararlılıkla devam edecektir” şeklinde konuştu.

DOĞALGAZ 2024 YILINDA KAĞIZMAN’DA! 

2023 yılı içerisinde devam eden doğalgaz projelerinin bir süre ara vermesinin ardından yeniden hız kazanması, bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.

Kağızman’da doğalgaz çalışmalarının başlaması, bölge sakinlerinin yaşam standartlarını yükseltecek önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. 

2024 yılı itibarıyla doğalgazın tüm Kağızman’a ulaşmasıyla birlikte, hem ekonomik hem de çevresel açıdan önemli kazanımlar elde edilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.