Kağızman'ın Geleceği İçin.. Eşbaşkan Mehmet Alkan'dan Kapsamlı Açıklamalar! 

Kağızman'ın Geleceği İçin.. Eşbaşkan Mehmet Alkan'dan Kapsamlı Açıklamalar! 

Kağızman Belediyesi Eşbaşkanı Mehmet Alkan, ilçede sürdürülen projeler ve karşılaşılan zorluklar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

A+A-

Kağızman Belediyesi Eşbaşkanı Mehmet Alkan, ilçede sürdürülen projeler ve karşılaşılan zorluklar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

Alkan, "Halkın bize güveni var. O güveni boşa çıkaracak hiçbir şey yapmayacağız." ifadeleriyle güven mesajı verdi.

SEÇİMLERDEN SONRA İLÇENİN SORUNLARI

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; 31 Mart seçimlerinde Kars’ın Kağızman ilçesinde Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nden (Dem Parti) Belediye Eşbaşkanı olarak seçilen Güner Hatay ile Mehmet Alkan, ilçedeki mevcut sorunlara dikkat çekti. 

Seçim sonrası her belediyenin farklı sorunlarla karşılaşabileceğini belirten Alkan, özelikle personel, kaynak ve makine sorunları ile karşılaştıklarını aktardı. "Geçmiş dönemde büyük işler yaptık. Ancak bu çalışmalar on yıl içinde tahrip oldu." dedi.

mehmet-alkan.jpeg

DOĞALGAZ ÇALIŞMALARINA DİKKAT

İlçede doğalgaz çalışmalarının kesintisiz bir biçimde sürdüğünü ifade eden Alkan, "Bu doğalgaz çalışması, diğer projelerimizin ilerlemesini de etkiledi." dedi. Alkan, beş ay süreyle yalnızca projeler üzerinde hazırlık yaptıklarını, son bir ayda ise su çalışmaları ve sondaj projelerine başladıklarını açıkladı.

İSTİHDAM SORUNLARI VE BORÇ YÜKÜ

Kadro eksikliklerine ve niteliksiz iş gücüne dikkat çeken Alkan, "Bunları düzeltmeye çalışıyoruz. Ancak kaynaklarımız kısıtlı." ifadelerini kullandı. 25 bin nüfuslu bir ilçenin 60 milyon lira borç devralmış olmasının büyük bir yük olduğunu belirten Alkan, "Bu borç alınan paraların nereye harcandığını bilmeden devraldık." şeklinde konuştu.

HALKIN GÜVENİNE VURGU

Son olarak, Kağızman Belediye EşBaşkanı Mehmet Alkan, halkın kendilerine olan güveninin çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Bu güveni boşa çıkarmak için elimizden geleni yapacağız.” dedi. 

Alkan, daha iyi bir Kağızman için mücadele edeceklerini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.