1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. SARIKAMIŞ

  4. Toksoy, ”Sarıkamış’ı Doğu’nun Parlayan Yıldızı Yapacağız”
Hukuk Fakültesi Öğrencisi S.A., Kars Kalesi'nden Atlayarak İntihar Etti!

Hukuk Fakültesi Öğrencisi S.A., Kars Kalesi'nden Atlayarak İntihar Etti!

Kars'ta 20'li yaşlarda bir üniversite öğrencisi genç kadın, hayatına son verdi. 

A+A-

Kars'ta, 20'li yaşlarındaki S.A. isimli üniversite öğrencisi, henüz hayatının baharındayken intihar ederek yaşamına son verdi. 

Hukuk Fakültesi öğrencisi S.A. isimli genç kadın, Kars Kalesi'nin surlarından atlayarak intihar etti. 

Kars'ta 20'li yaşlarda bir üniversite öğrencisi genç kadın, hayatına son verdi. 

GENÇ KADIN HAYATINA SON VERDİ

PolitiKARS’ın yerel kaynaklardan derlediği bilgilere göre; olay, genç kadının bugün (9 Ekim) akşam saatlerinde Kars Kalesi'nden atlaması sonucu gerçekleşti. 

Hukuk Fakültesi 3'üncü sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen S.A'nın intiharını gören yurttaşlar, durumu derhal polis ve acil sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine hızla ulaşan ekipler, genç kadının cansız bedenine ulaştı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Kars'ın Kağızman ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen S.A'nın intihar nedeninin henüz belirlenemediği bildirildi. Yetkililer, olayla ilgili detaylı bir inceleme ve soruşturma başlattıklarını açıkladı. 

Bu trajik olay, Kars'taki toplumda derin bir üzüntü yaratırken, intihar konusunun önemine dikkat çekerek, daha fazla farkındalık ve tartışma gerekliliğini bir kez daha gözler önüne serdi. 

Uzmanlar, mental sağlık konularının ele alınması açısından bu tür olayların kamuoyunda daha fazla bilinçlendirme yapması gerektiğini vurguluyor.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.