1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. DİGOR

  4. Digor’da Mayına Basan Kişi Yaralandı
Güvenlik Endişesi.. 'Belediye Başkanı'nın Kardeşinin Aracı Kurşunlandı!

Güvenlik Endişesi.. 'Belediye Başkanı'nın Kardeşinin Aracı Kurşunlandı!

Kars Belediye Başkanı Ötüken Senger’in öğretmen kardeşi Koray Senger’in aracı, kimliği belirsiz kişilerce kurşunlandı. 

A+A-

Kars Belediye Başkanı Ötüken Senger’in öğretmen kardeşi Koray Senger’in aracı, kimliği belirsiz kişilerce kurşunlandı. 

Motosikletli saldırganların Senger’in aracına 6 kurşun sıktığı olayda, araç park halinde bulunduğu için herhangi bir yaralanma yaşanmadı; ancak maddi hasar meydana geldi. 

Kars Belediye Başkanı Ötüken Senger'in kardeşi ve öğretmen Koray Senger'in aracı, merkez Ahmet Arslan Bulvarı'nda kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kurşunlandı. 

BELEDİYE BAŞKANININ KARDEŞİ HEDEF ALINDI 

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; Kars Belediye Başkanı MHP'li Ötüken Senger'in kardeşi Koray Senger'in park halindeki aracı, Kars merkez Ahmet Arslan Bulvarı'nda kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kurşunlandı.

Olay sırasında aracın içinde kimsenin bulunmaması büyük bir şans olsa da, aracın 6 kurşunla isabet etmesi nedeniyle maddi hasar meydana geldi. 

Şüphelilerin motosikletle olay yerinden kaçması, Emniyet Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi.

EMNİYET HIZLA HAREKETE GEÇTİ

Koray Senger’in aracına ateş eden şüphelilerin yakalanması amacıyla Kars İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri hızlı bir çalışma başlattı. 

Ekipler, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelinin kimliğini tespit etti. 

Operasyon düzenleyen polis, olayı gerçekleştiren şahısla beraber ona yardım eden 3 kişiyi daha gözaltına aldı. Şu an gözaltındaki 4 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

'BELEDİYE MECLİSİ'NDEN DESTEK AÇIKLAMASI

Koray Senger'e yönelik kurşunlama olayı, Kars Belediyesi'nin AK Parti ve MHP'li meclis üyelerinin de tepkisini topladı. 

Meclis üyeleri, Başkan Ötüken Senger’e destek vermek amacıyla Başkanlık makamında toplandı. 

Ortak bir açıklama yapan meclis üyeleri, "Kars Belediye Başkanı dimdik ayaktadır ve hiç bir şekilde rantçılara ve yağmacılara geçit yoktur. Belediye Başkanımızın sonuna kadar yanındayız," ifadelerini kullandılar.

BAŞKAN SENGER'DEN KARARLILIK VURGUSU

Başkan Ötüken Senger, yaşanan olayın belediyenin doğru bir yolda olduğunu gösterdiğini belirterek, "Biz göreve geldiğimizde Beytül mala kimsenin elini uzatmasına izin vermeyeceğiz dedik. Bu olay, kimin ekmeğine çomak soktuğumuzun bir göstergesi. Şehrin sokaklarında gece saat 2'ye kadar geziyorum. Kars halkına hizmet neye mal olursa olsun aksamadan devam edecek. Kars Belediyesi, kimsenin himayesine giremeyecek kadar büyük ve kutsaldır," dedi. 

Kars halkı, yaşanan bu saldırının ardından güvenlik konusunda endişeye kapılmış durumda ve olayın gelişimini dikkatle izliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum