1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Aile İçi Kan Aktı.. Arazi Anlaşmazlığı Korkunç Bir Facia ile Sonuçlandı! 
Erzurum Pasinler'de Trajik Cinayet.. Oğul, Babası ve Arkadaşını Öldürdü!

Erzurum Pasinler'de Trajik Cinayet.. Oğul, Babası ve Arkadaşını Öldürdü!

Erzurum’un Pasinler ilçesinde, 31 yaşındaki E.K., babası R.K. ve onun kadın arkadaşı F.K. arasında çıkan bir tartışma sonrası av tüfeğiyle cinayet işledi. 

A+A-

Erzurum’un Pasinler ilçesinde, 31 yaşındaki E.K., babası R.K. (56) ve onun kadın arkadaşı F.K. (36) ile birlikte piknik yaparken çıkan bir tartışma sonucu iki kişiyi av tüfeğiyle öldürdü. 

Özel güvenlik görevlisi olduğu belirtilen E.K., tartışmanın ardından av tüfeğini kullanarak önce babası R.K.’yi, ardından da F.K.’yi vurdu. 

Erzurum’un Pasinler ilçesinde, 31 yaşındaki E.K., babası R.K. ve onun kadın arkadaşı F.K. arasında çıkan bir tartışma sonrası av tüfeğiyle cinayet işledi. 

Olayın, piknik alanında gerçekleştiği öğrenildi. Babasıyla birlikte zaman geçiren E.K., yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle sinirini kaybetti.

Olay sonrası ağır yaralanan baba ve kadın arkadaş hastaneye kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

TARTIŞMA KAVGA HALİNE DÖNÜŞTÜ

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; Erzurum’un Pasinler ilçesinde, özel güvenlik görevlisi olduğu ifade edilen E.K., piknik sırasında babasıyla ve F.K. ile tartışmaya girdi. 

Tartışmanın alevlenmesi üzerine E.K., av tüfeğini kullanarak önce babasını sonra da F.K.’yi vurdu.

AĞIR YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI, KURTARILAMADI

Olayın ardından, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan baba R.K. ve kadın arkadaş F.K., yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. 

GÜVENLİK GÜÇLERİNE TESLİM OLDU

Olayın ardından E.K., güvenlik güçlerine teslim oldu. Şu an için, olaya dair daha fazla detay ve E.K.'nın ruh hali hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

CENAZELER OTOPSİ İÇİN 'ADLİ TIP KURUMU'NA GÖNDERİLDİ

Hayatını kaybeden baba ve kadın arkadaşının cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Erzurum Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. 

Bu olay, yerel halk arasında büyük bir infial yaratırken, cinayetle ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.