1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. 'Eğlence Yeri'nde Bıçaklı Kavga Sonrası Trajedi.. Ardahan'da 1 Ölü, 1 Yaralı!
'Eğlence Yeri'nde Bıçaklı Kavga Sonrası Trajedi.. Ardahan'da 1 Ölü, 1 Yaralı!

'Eğlence Yeri'nde Bıçaklı Kavga Sonrası Trajedi.. Ardahan'da 1 Ölü, 1 Yaralı!

Ardahan’ın Damal ilçesinde bir eğlence yerinde iki grup arasında patlak veren tartışma sonucunda çıkan bıçaklı kavgada, 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişide yaralandı.

A+A-

Ardahan’ın Damal ilçesinde bir eğlence yerinde iki grup arasında patlak veren tartışma sonucunda çıkan bıçaklı kavgada, 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişide yaralandı.

Ardahan’ın Damal ilçesinde, bir eğlence yerinde meydana gelen bıçaklı kavga, yerel halkta endişe ve üzüntü yarattı.

Ardahan-Damal-Posof kara yolu üstünde bir eğlence yerinde iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan sözlü tartışmanın ardından çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişide yaralandı.

TARTIŞMA NEDENİYLE BAŞLAYAN KAVGA

PolitiKARS'ın derlediği bilgilere göre; Damal-Posof kara yolu üzerindeki bir eğlence mekânında, henüz bilinmeyen bir sebeple iki grup arasında sözlü tartışma başladı. İlk başta basit bir tartışma gibi görünen olay, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Ne yazık ki, bu karışıklık sonucunda iki kişi ağır yaralandı.

Kavga sırasında Ardahan Belediyesi’nde şoför olarak çalışan 41 yaşındaki Güntay H. ile 35 yaşındaki Volkan G. yaralandı.

Henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı, iki grup arasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede fiziksel şiddete dönüşen kavganın ortasında kalan Ardahan Belediyesi’nde şoför olarak çalışan 41 yaşındaki Güntay H. ve 35 yaşındaki Volkan G., olayda yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

OLAY YERİNDE MÜDAHALE

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri hızla sevk edildi.

Sağlık ekipleri, yaralıları Damal Toplum Sağlık Merkezi’ne (TSM) götürdü. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen, Güntay H. yaşamını yitirdi.

Olayın hemen ardından güvenlik güçleri, durumu kontrol altına alarak başlatılan soruşturma çerçevesinde konuyla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı.

GÖZALTILAR VE DEVAM EDEN SORUŞTURMA

Olayla ilgili olarak hemen harekete geçen güvenlik güçleri, konuyla ilgili üç kişiyi gözaltına aldı.

Yapılan sorgulamalar ve soruşturma, olayın detaylarını ortaya çıkarmak için devam ediyor. Kavganın neden kaynaklandığı ve tarafların kimler olduğu tüm ayrıntılarıyla araştırılıyor.

TOPLUMDAKİ ETKİLER

İnsanların bir araya geldiği eğlence mekânlarında meydana gelen bu tür çatışmalar, sadece olayın gerçekleştiği anı değil, sonrasında oluşan kaygıları da beraberinde getirirken, Ardahan'da yaşanan bu olay, bölge halkının güvenliğini sorgulaması gereken bir durum olarak değerlendiriliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.