1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Gürcistan'ın AB Katılım Sürecinde Kriz.. Yabancı Etki ve Uluslararası Gerilim!
Demokratların Yeni Yüzü.. Kamala Harris'in Kampanyasına Rekor Bağış!

Demokratların Yeni Yüzü.. Kamala Harris'in Kampanyasına Rekor Bağış!

ABD Başkanı Joe Biden, 5 Kasım’da yapılacak başkanlık seçimlerinde adaylıktan çekildiğini duyurarak yerine Kamala Harris’i önerdi.

A+A-

ABD Başkanı Joe Biden, 5 Kasım’da yapılacak başkanlık seçimlerinde adaylıktan çekildiğini duyurarak yerine Kamala Harris’i önerdi.

ABD Başkanı Joe Biden, 5 Kasım’da yapılacak başkanlık seçimlerinde adaylığını geri çektiği için Kamala Harris’i destekleyeceğini açıkladı. 

Biden’ın bu hamlesi, Harris'in kampanyasına büyük bir ivme kazandırırken; ABD’deki başkanlık seçimi süreci daha da heyecan verici bir hale geliyor.

SON 24 SAATTE REKOR BAĞIŞ TOPLANDI

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; Harris’in kampanya ekibi, Biden’ın adaylık açıklamasından bu yana sadece son 24 saat içerisinde 81 milyon dolar bağış toplandığını açıkladı.

ABD medyasında bu miktar, tarihsel olarak 24 saat içinde ulaşılan en yüksek bağış olarak kaydedildi.

kamala-harris-harris.jpg

SEÇİM SÜRECİNDE BAĞIŞLARIN ÖNEMİ

ABD’deki başkanlık seçim sürecinde toplanan bağış miktarları ve bağışçı sayıları, seçim sonuçlarına dair önemli ipuçları sunarken, Harris’in kampanyasında sağlanan bu rekor bağış, seçim sonuçları üzerinde büyük bir etki yapma potansiyeline sahip.

Harris’in rekor düzeyde bağış toplaması, onun kampanyasına büyük bir destek sağlarken, aynı zamanda Demokrat Parti’nin seçim stratejilerini de güçlendiriyor.

TRUMP’LA REKABETTEKİ DURUM

Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump, New York'taki sus payı davasının ardından 24 saatte 50 milyon dolardan fazla bağış topladı. Ancak Kamala Harris’in topladığı bağış miktarı, Trump'ın kampanyasını geride bırakarak dikkat çekici bir başarı yakaladı.

GÖZLER 5 KASIM'DA!

Kamala Harris’in bu olağanüstü başarıyla birlikte, 5 Kasım’da gerçekleşecek başkanlık seçimleri daha da heyecan verici bir hale geliyor. 

Seçim sürecinin nasıl ilerleyeceği, Harris’in topladığı bu bağışların yanı sıra, diğer adayların performansıyla da şekillenecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.