1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Doğubayazıt'ta İki Araç Çarpıştı.. Kazada 2'si Ağır 5 Kişi Yaralandı!
Çözülemeyen Anlaşmazlık.. Karaçoban'da 'Arazi Kavgası' Kanlı Bitti!

Çözülemeyen Anlaşmazlık.. Karaçoban'da 'Arazi Kavgası' Kanlı Bitti!

Erzurum'un Karaçoban ilçesinde, arazi anlaşmazlığı yüzünden yaşanan olayda bir kişi hayatını kaybetti.

A+A-

Erzurum'un Karaçoban ilçesinde, arazi anlaşmazlığı yüzünden yaşanan olayda bir kişi hayatını kaybetti.

Erzurum’un Karaçoban ilçesinde aralarında arazi anlaşmazlığı olan şahıslar arasında yaşanan olayda 1 kişi yaşamını yitirdi.

KARAÇOBAN'DA ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; Erzurum'un Karaçoban ilçesi Gündüz köyünde F.Y. (46/E) ve Ş.E.Y. (18/K) isimli kişiler, arazi anlaşmazlığı sebebiyle husumetli oldukları M.S.Y. (59/E) ve Ö.Y. (23/E) isimli şahıslar tarafından ateşli silahla yaralandı.

1 KİŞİNİN HAYATINI KAYBETTİ

Erzurum Valiliği, olaya ilişkin açıklama yaparak, yaşanan olaya müdahale edildiğini ve yaralıların Karaçoban Devlet Hastanesine sevk edildiğini belirtti.

F.Y. hayatını kaybederken, Ş.E.Y.'in hayati tehlikesinin olmadığı ve tedavi için Erzurum Şehir Hastanesine sevk edildiği ifade edildi.

ZANLILAR YAKALANDI!

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalar sonucunda olayın şüphelileri M.S.Y. ve Ö.Y., arazide gizlendikleri dere yatağı içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

Olayda kullanıldığı değerlendirilen bir tabanca ve 40 fişeğe el konuldu. Gözaltına alınan şüpheliler adli makamlara sevkedilmek üzere işlemlerin devam ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.