1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta Sıcaklık eksi 20 Dereceyi Gördü
CHP'den Açıklama.. Kars'taki 'İhraç Haberleri' Gerçeği Yansıtmıyor!

CHP'den Açıklama.. Kars'taki 'İhraç Haberleri' Gerçeği Yansıtmıyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Başkanlığı, bazı yerel internet sitelerinde yer alan haberlerin asılsız olduğunu duyurdu.

A+A-

Kars'taki yerel seçimler öncesinde CHP il örgütü ile ilgili olarak bazı internet sitelerinde yer alan haberler, parti tarafından yalanlandı.

CHP Kars İl Başkanlığı, parti aleyhine çalışan kişilerin ihraç edileceği yönündeki söylemlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

PolitiKARS'ın derlediği bilgilere göre; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Başkanlığı, bazı yerel internet sitelerinde yer alan haberlerin asılsız olduğunu duyurdu.

PARTİ ALEYHİNE ÇALIŞANLAR

31 Mart Mahalli İdareler/Yerel seçimlerinde CHP’nin Kars Belediye Başkan Adayı Dindar Gültekin'in partiden ihraç edildiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

CHP Kars İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Yerel seçimlerde partimizin aleyhine çalışan, partimizi ve partililerimizi karalayan kişilerle ilgili genel merkezimizce yoğun bir çalışma başlatılmış ve bu süreç devam etmektedir. Ancak bu görüşmeler hem merkez yönetim kurulumuz, hem il yönetim kurulumuz hem de disiplin kurulumuzca devam etmektedir. Son zamanlarda ihraçlar ilgili yerel basımızdan gerçeği yansıtmayan haberler yapılmaktadır. Bu süreçte ihraç edilen herhangi bir parti üyemiz bulunmamaktadır" ifadelerine yer verildi.

PARTİ DİSİPLİN SÜRECİ DEVAM EDİYOR

CHP Kars İl Başkanlığı, parti aleyhine çalışan kişilerle ilgili disiplin sürecinin devam ettiğini vurguladı. Yapılan açıklamada, parti üyelerinin karalanması ve partinin aleyhine çalışmalar yürütülmesinin kabul edilemeyeceği belirtildi.

Kars'taki yerel seçim sürecinde parti birliğinin ve disiplininin önemli olduğu ifade edildi. CHP Kars İl Başkanlığı, haber sitelerinde yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve parti üyelerinin ihraç edilmediğini açıkça dile getirdi.

Kars'taki yerel seçim süreci, CHP il örgütü açısından önemli bir sınav olarak görülüyor. Parti içindeki birlik ve disiplinin korunması, seçim başarısı için kritik önem taşıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.