1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars Alpaslan Lisesi'nde Bilim Fuarı
CHP'de Tüzük Kurultayı.. Kars İl Başkanı Uludaşdemir Divan Kurulu Üyesi Seçildi!

CHP'de Tüzük Kurultayı.. Kars İl Başkanı Uludaşdemir Divan Kurulu Üyesi Seçildi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, 20. Olağanüstü Tüzük Kurultayı’nda bir kez daha Divan Kurulu üyesi olarak seçildi. 

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Başkanı Onur Uludaşdemir, 20. Olağanüstü Tüzük Kurultayı’nda bir kez daha Divan Kurulu üyesi olarak seçildi. 

Daha önce 38. Olağan Kurultay’da da bu görevi üstlenen Uludaşdemir, iki kez üst üste bu onura layık görülmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

BU GÖREVİ GÜVENLE TESLİM EDEN TÜM PARTİLİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; Uludaşdemir, yaptığı yazılı açıklamada, "Bugün, 20. Olağanüstü Tüzük Kurultayı’nda tekrar Divan Kurulu üyesi olarak seçilmenin mutluluğunu yaşıyorum. Daha önce 38. Olağan Kurultay’da da bu onurlu görevi üstlenmiştim. Üst üste iki kez bu önemli göreve layık görülmek, hem kurultay delegelerimizin hem de Cumhuriyet Halk Partisi ailemizin büyük bir teveccühüdür. Bana bu görevi güvenle teslim eden tüm partililerimize yürekten teşekkür ediyorum," dedi.

onur-uludasdemir-001.jpeg

BU KURULTAY PARTİMİZİN DEĞİŞİM SÜRECİNDE DÖNÜM NOKTASIDIR

Uludaşdemir, bu kurultayın partinin değişim ve yenilenme sürecinde çok önemli bir dönüm noktası olduğunu vurguladı. 

"Atatürk’ün cumhuriyeti gençlere emanet ettiği gibi, bizler de bu kurultayda partimizin geleceğini gençlere emanet etmek adına önemli adımlar atıyoruz. Gençlerimizin enerjisi ve yenilikçi bakış açıları, partimizin vizyonunu daha ileriye taşıyacak," ifadelerini kullandı.

KADIN VE GENÇLERİN TEMSİLİNİ GÜÇLENDİREN TARİHİ BİR ADIM

Uludaşdemir, CHP’nin bu kurultayda tüzükte yapılan değişikliklerle kadınların ve gençlerin daha fazla söz sahibi olacağı, eşit temsilin sağlanacağı bir yapıya geçiş için büyük bir adım attığını belirtti. 

"Cumhuriyet Halk Partisi, kadın erkek eşitliğini savunan bir parti olarak, bu kurultayda eşit temsil ilkesini güçlendirmek adına tarihi bir sorumluluk üstlenmiştir," diye ekledi.

DEVRİMCİ MİRASIMIZA BAĞLI KALARAK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin devrimci mirasına ve Atatürk’ün ilke ve değerlerine bağlı kalarak, ülkenin aydınlık geleceği için durmadan çalışacaklarını vurgulayan Uludaşdemir, kurultayın partiye ve ülkeye hayırlı olmasını diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler