1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. 'Gaziler Günü'nde Anma Etkinlikleri.. Kars Protokolü, Gazilerle Bir Araya Geldi!
CHP'de Seçim Heyecanı.. Kars 'Gençlik Kolları' Başkanlık Seçimi Gerçekleşti!

CHP'de Seçim Heyecanı.. Kars 'Gençlik Kolları' Başkanlık Seçimi Gerçekleşti!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Gençlik Kolları’nda başkanlık seçimi gerçekleştirilerek, yeni yönetim belirlendi. 

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Gençlik Kolları'nda il başkanlık seçimi, CHP Kars İl Başkanlığı binasında gerçekleştirildi. 

Seçim, CHP Kars İl Başkanlığı binasında coşkulu bir ortamda yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Gençlik Kolları’nda başkanlık seçimi gerçekleştirilerek, yeni yönetim belirlendi. 

NEVRUZ EDİZ YANTEMUR VE HÜSEYİN ERKİN AKIL ARASINDA YARIŞ!

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; seçimde mevcut başkan Nevruz Ediz Yantemur ile Hüseyin Erkin Akıl kıyasıya bir yarışa girdi. 

Divan Başkanlığına Erdal Doğanay’ın seçildiği toplantıda, Yantemur 24 oy alarak tekrar başkanlık görevine getirilirken, rakibi Akıl ise sadece 4 oyda kaldı.

MEVCUT BAŞKAN YANTEMUR YENİDEN SEÇİLDİ

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından bir konuşma yapan Nevruz Ediz Yantemur, “Yıllardır emek verip, her kademesinde görev aldığım partimin yeniden hizmet etmek için göreve getirildim,” dedi. 

Yantemur, gençlik yapılanması konusundaki gururunu paylaşarak, “Partimin gençlik yapılanması ile gurur duyduğumu belirtmek isterim,” şeklinde konuştu.

CHP GENÇLİK KOLLARI’NIN YENİ PROJELERİ BEKLENİYOR

Yantemur’un yeniden başkan seçilmesiyle birlikte CHP Kars Gençlik Kolları'nın yeni projeler ve stratejiler geliştirmesi öngörülüyor. 

Gençlik kollarının, bölgedeki gençleri daha aktif bir şekilde partinin çalışmalarına entegre ederek, toplumsal değişim ve farkındalık yaratmayı hedeflemesi planlanıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.