1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. DİGOR

  4. 'Cami Minaresi ve Audi' Arasındaki Çekişme.. CHP'li Vekilin İsyanı!
'Cami Minaresi ve Audi' Arasındaki Çekişme.. CHP'li Vekilin İsyanı!

'Cami Minaresi ve Audi' Arasındaki Çekişme.. CHP'li Vekilin İsyanı!

CHP Milletvekili İnan Akgün Alp, Kars’ın Digor ilçesinin Mahirbey köyünün yıkılan cami minaresi için ödenek çıkmadığını belirtti. 

A+A-

CHP Milletvekili İnan Akgün Alp, Kars’ın Digor ilçesinin Mahirbey (Yayla Sinco) köyünün yıkılan cami minaresi için ödenek çıkmadığını belirtti. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada, Kars’ın Digor ilçesinin Mahirbey köyünde caminin yıkılan minaresi için muhtarın “ödenek yok” yanıtı aldığını söyledi. 

TBMM’de yıkılan cami minaresinin fotoğrafını gösteren CHP’li Alp, AK Parti milletvekillerine seslenerek, “Hani, minareler süngüydü? Hani, camiler sizin kışlanızdı? Şimdi ödenek neden camilere değil de Audilere harcanıyor?” dedi. 

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; CHP Kars Milletvekilli İnan Akgün Alp, Kars’ın Digor ilçesinin Mahirbey köyünün yıkılan cami minaresi için ödenek çıkmadığını açıklayarak, “Digor'un Mahirbey köyünün minaresi derhâl yapılsın; parası da Diyanet İşleri Başkanının arabasından kesilsin” dedi.

ÖDENEK ÇIKMAYAN MİNARE İÇİN ÇAĞRI, PARASI AUDI’DEN KESİLSİN

TBMM’de minaresiz caminin fotoğrafını gösteren CHP’li Alp, “AK Parti milletvekillerinin görmesi için ve her gün burada ayet okuyan AK Parti milletvekillerine soruyorum: Hani, minareler süngüydü? Hani, camiler sizin kışlanızdı? Şimdi ödenek neden camilere değil de Audilere harcanıyor?” dedi.

 “Buradan çağrı yapıyorum” diye sözlerini sürdüren CHP’li Alp, “Digor'un Mahirbey köyünün minaresi derhâl yapılsın; parası da Diyanet İşleri Başkanı’nın arabasından kesilsin” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler