1. HABERLER

  2. KÜLTÜR | SANAT | MAGAZİN

  3. "Ulusal Belgesel" ve "Kısa Film" Kategorileri Belirlendi
Büyük Macera.. Gladyatör 2, Paul Mescal ve Ridley Scott ile Geri Dönüyor!

Büyük Macera.. Gladyatör 2, Paul Mescal ve Ridley Scott ile Geri Dönüyor!

24 sene sonra çekilen ve başrolünde Paul Mescal'in yer aldığ Gladyatör 2 filmi, 15 Kasım'da vizyona girecek.

A+A-

Yıllar sonra beklenen devam filmi Gladyatör 2'nin ilk fragmanı nihayet yayınlandı.

24 sene sonra çekilen ve başrolünde Paul Mescal'in yer aldığ Gladyatör 2 filmi, 15 Kasım'da vizyona girecek.

Başrolünde başarılı aktör Paul Mescal'in yer aldığı film, 24 yıl önce çekilen orijinal filmin hikayesine yeni bir soluk getiriyor.

FİLM, 15 KASIM'DA VIZYONA GİRECEK

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; yönetmen koltuğunda usta isim Ridley Scott'ın oturduğu Gladyatör 2, ilk filmdeki ünlü gladyatör Maximus'un küçük oğlu Lucius'un hikayesini anlatacak. Film, Maximus ile Lucilla arasındaki aşk hikayesinin devamını konu ediniyor.

ÖDÜLLÜ OYUNCU KADROSU

Gladyatör 2'de Denzel Washington, Joseph Quinn, Fred Hechinger, Rory McCann ve Derek Jacobi gibi başarılı isimlerin yanı sıra Connie Nielsen de rol alıyor. Orijinal filmin başrol oyuncusu Russell Crowe'un canlandırdığı Maximus karakterinin mirasını taşıyan Lucius'u ise Paul Mescal can verecek.

Yayınlandığı dönemde büyük beğeni toplayan Gladyatör, 'en iyi film' Oscar'ını kazanmış ve başrol oyuncusu Russell Crowe'a 'en iyi aktör' ödülünü getirmişti. Merakla beklenen devam filmi Gladyatör 2'nin bu başarıyı yakalayıp yakalayamayacağı ise seyirci tarafından merakla takip edilecek.

FARKLI BÖLGELER, FARKLI GÖSTERIM TARİHLERİ

Gladyatör 2, ABD ve Kanada hariç 15 Kasım 2023 tarihinde vizyona girecek. Kuzey Amerika'daki seyirciler ise filmi 22 Kasım'da izleyebilecek.

Uzun yıllar boyunca hayranlarının beklediği Gladyatör serisinin devam filmi, görsel efektleri ve oyuncu kadrosuyla sinema severler için heyecan verici bir deneyim vaat ediyor. Merakla beklenen filmin, orijinal yapımın gölgesinden sıyrılıp kendi ayakları üzerinde durabilmesi ise büyük önem taşıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.