1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ın İlk 'Kültür Turizm' Uzmanı Oldu
Kars'ta Çocuklar ve Gençler İçin Spor Fırsatı.. 'Yaz Okulları' Başlıyor!

Kars'ta Çocuklar ve Gençler İçin Spor Fırsatı.. 'Yaz Okulları' Başlıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın her yıl düzenlediği ‘Yaz Spor Okulları’ etkinlikleri, bu yıl da ülke genelinde olduğu gibi Kars'ta da gerçekleştirilecek.

A+A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın her yıl düzenlediği 'Yaz Spor Okulları' etkinlikleri, bu yıl da Kars'ta gerçekleştirilecek.

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 5-18 yaş arası çocuklar, yaz boyunca çeşitli sportif ve kültürel etkinliklerle buluşacak.

BAŞVURULAR HIZLA SONA ERİYOR!

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 'Yaz Spor Okulları' için başvurular bugün (27 Haziran 2024) sona eriyor.

Yaz tatilini en verimli şekilde geçirmek isteyen çocuklar ve gençler, 29 Haziran'da başlayacak olan kurslara katılarak kendilerini geliştirme fırsatı yakalayacaklar.

HEDEF 10 BİN SPORCU!

Geçtiğimiz yıl 7 bin 460 sporcunun yer aldığı kurslara bu yıl 10 bin sporcu katılımı hedefleniyor.

Atletizm, basketbol, futbol, güreş, karate gibi 20 farklı branşta düzenlenecek kurslar, gençlerin spor yaparak keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak.

KURSLAR HANGİ BRANŞLARDA?

Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ayhan Yüreğir, bu yıl açılacak kursların atletizm, badminton, basketbol, boks, buz hokeyi, buz pateni, cimnastik, curling, futbol, güreş, halk oyunları, judo, hentbol, karate, kayak, masa tenisi, taekwondo, tenis, voleybol ve yüzme olduğunu belirtti.

ÇOCUKLAR İÇİN SPORUN VE KÜLTÜRÜN BULUŞMASI

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, çocuklar ve gençler için kapsamlı bir spor programı hazırlayarak yaz aylarında sporun ve kültürün buluşmasını sağlamayı hedefliyor.

Bu kursların, gençlerin hem fiziksel hem de sosyal gelişimlerine katkı sağlayarak kendilerini keşfetmelerine ve yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.