
Arpaçay'da Silahlı Kavga.. Greyder Operatörü Kurşunların Hedefi Oldu!
Kars'ın Arpaçay ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, olay yerinden geçen greyder operatörü kurşun isabet etmesi sonucu ağır yaralandı.
Kars'ın Arpaçay ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada, olay yerinden geçmekte olan bir greyder operatörü kurşunların hedefi oldu.
Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan operatörün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Kars'ın Arpaçay ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, olay yerinden geçen greyder operatörü kurşun isabet etmesi sonucu ağır yaralandı.
GREYDER OPERATÖRÜ AĞIR YARALANDI
PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; olay, Kars'ın Arpaçay ilçesine bağlı Melikköyü'nde O.T., C.T., O.T. ve S.Ç. arasında "kız kaçırma" iddiası nedeniyle çıkan anlaşmazlık sonrası yaşandı.
Arpaçay ilçe merkezinde karşılaşan taraflar önce sözlü tartışma yaşadı, ardından kavga çatışmaya dönüştü.
OLAY YERİNDEN GEÇEN OPERATÖR AĞIR YARALANDI
Silahların çekildiği kavgada, o sırada olay yerinden geçmekte olan Arpaçay Özel İdaresi greyder operatörü A.A.'ya kurşun isabet etti.
Ağır yaralanan A.A.'nın olay yerine gelen ambulansla Kars'taki Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.
POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI
Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, kavga ile ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı ve faillerin yakalanması için çalışmalar sürdüğü kaydedildi.
HABERE YORUM KAT