1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Ani'de Etkinlikler.. Selçuklular'ın Anadolu'ya Girişinin 960'ncı Yılı!
İpek Bakırhan'ın Vefatı.. Tuncer Bakırhan'dan Teşekkür Mesajı!

İpek Bakırhan'ın Vefatı.. Tuncer Bakırhan'dan Teşekkür Mesajı!

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (Dem Parti) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, geçtiğimiz Salı günü Kars’ta vefat eden annesi İpek Bakırhan için taziye dileklerinde bulunanlara teşekkür etti. 

A+A-

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (Dem Parti) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, geçtiğimiz Salı günü vefat eden annesi İpek Bakırhan için taziye dileklerinde bulunanlara teşekkür etti. 

Bakırhan, annesinin kaybını derinden hissettiğini ve bu zor dönemde desteğe ihtiyaç duyduğunu ifade etti.

ANNENİN KAYBI ÜZERİNE DUYGUSAL AÇIKLAMA 

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, geçtiğimiz Salı günü Kars’ta hayatını kaybeden annesi İpek Bakırhan için taziye dileğinde bulunanlara duyduğu minnettarlığı ifade etti.

ACIMIZI PAYLAŞANLARA TEŞEKKÜR

Bakırhan, annesinin kaybıyla derin bir acı yaşadığını belirterek, “Annemin kaybı vesilesiyle acımıza ortak olmak ve bu yükü birlikte taşımayı paylaşmak üzere taziyemize katılan ve telefonla ulaşarak desteğini esirgemeyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum,” dedi.

SİYASİ PARTİLERE VE SİVİL TOPLUMA TEŞEKKÜR

Bakırhan, başsağlığı dileklerini ileten çeşitli siyasi partilere özel teşekkürlerini iletti. 

Bakırhan, ayrıca, ilk günden itibaren taziyeye iştirak eden milletvekillerine ve çeşitli siyasi partilere teşekkürlerini iletti. 

Dem Parti Eş Genel Başkanı, Kürdistan ittifakı partileri ile insan hakları, sivil toplum ve emek örgütlerinin temsilcilerine de teşekkür etti. 

BAKIRHAN AİLESİ ADINA TEŞEKKÜR 

Taziye mesajı ile birlikte gelen duaların kendisi ve ailesi için önemli olduğunu vurgulayan Tuncer Bakırhan, acısının paylaşıldığını hissetmenin kendisi ve ailesi için büyük bir teselli kaynağı olduğunu dile getirerek, taziye sürecinde kendilerine destek veren herkese tekrar teşekkür etti.

Bakırhan, “Taziyemizin ilk gününden itibaren Türkiye’nin dört bir yanından, Kürdistan Federe Bölgesi’nden ve dünyanın birçok bölgesinden acımıza ortak olan, dualarını esirgemeyen tüm halkımıza ailemiz adına sonsuz teşekkür ediyorum,” diyerek son sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler