Ağrı'da Askeri Araç Kazası.. Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş Hayatını Kaybetti!

Ağrı'da Askeri Araç Kazası.. Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş Hayatını Kaybetti!

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde meydana gelen askeri araç kazasında bir asker hayatını kaybetti.  

A+A-

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde meydana gelen talihsiz bir olayda bir asker asker hayatını kaybetti.  

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde meydana gelen askeri araç kazasında bir asker hayatını kaybetti.  

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde meydana gelen trajik bir olayda, Iğdır'da görevli 5. Hudut Tugay Komutanlığı’na bağlı Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş'in hayatını kaybettiği bildirildi. 

DOĞUBAYAZIT'TA ASKERİ ARAÇ KAZASI

PolitiKARS’ın ajanslardan derlediği bilgilere göre; olay, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde askeri bir aracın devrilmesi sonucu gerçekleşti. 

Henüz kaza ile ilgili detaylar tam olarak netleşmemişken, olay yerinde bulunan tanıkların ifadelerine göre aracın ani bir manevra yapması sonucu devrildiği iddia ediliyor. 

Kazanın olduğu yerin çevresinde bulunan güvenlik güçleri, olası başka bir kazanın önüne geçmek için güvenlik önlemlerini artırdı. 

ACI HABER!

Burak Geniş, Çanakkale'nin Yenice ilçesine bağlı Aşağıkaraaşık Köyü'nde yaşayan bir ailenin ferdi. Ailesine ulaşan acı haber, köyde büyük bir üzüntüyle karşılandı. Şehit askerinin evine Türk bayrakları asıldı ve komşuları ile köylüler saygı duruşunda bulunmak için bir araya geldi.

RESMİ AÇIKLAMA 

Ağrı Valisi Mustafa Koç, kazanın ardından yaptığı yazılı açıklamada, “Doğubayazıt ilçemizde meydana gelen araç kazasında şehit olan Iğdır'da konuşlu 5. Hudut Tugay Komutanlığında görevli kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş’e; Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun” dedi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ağrı il merkezinden ilçeye giden trafik ekipleri, yaşanan kazanın nedenine dair detaylı bir soruşturma başlattı. 

Soruşturmanın sonuçları, askerlerin güvenliğinin ve askeri araçların durumunun değerlendirilmesi açısından önemli olduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.