1. HABERLER

  2. KENT HABERLERİ

  3. 'Abe Sıcaktır' Dedi, Sosyal Medyayı Salladı.. Bir Fenomen Olma Hikayesi!
'Abe Sıcaktır' Dedi, Sosyal Medyayı Salladı.. Bir Fenomen Olma Hikayesi!

'Abe Sıcaktır' Dedi, Sosyal Medyayı Salladı.. Bir Fenomen Olma Hikayesi!

Diyarbakır’da, Anzele Parkı’ndaki süs havuzunda soğuk havaya aldırmadan yüzdüğü görüntülerle gündem olan 12 yaşındaki Halil Alasan, "Abe sıcaktır" sözleriyle milyonların ilgisini çekti. 

A+A-

Diyarbakır’da, Anzele Parkı’ndaki süs havuzunda soğuk havaya aldırmadan yüzdüğü görüntülerle gündem olan 12 yaşındaki Halil Alasan, "Abe sıcaktır" sözleriyle milyonların ilgisini çekti. 

Titreyerek verdiği röportajla viral hale gelen Halil, sosyal medyada milyonların dikkatini çekmeyi başardı.

Şubat ayındaki o ilginç an, sosyal medyada viral hale gelerek birçok fenomen ve kullanıcı tarafından paylaşıldı. 

'ABE SICAKTIR' İFADESİYLE SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

PolitiKARS’ın derlediği bilgilere göre; Diyarbakır'da İHA muhabirinin balık avlamaya gittiği Anzele Parkı’ndaki havuzda yaşanan olay, Halil Alasan’ın soğuk suya girmesiyle farklı bir boyut kazandı. 

fenomen-001.jpeg

Muhabir, suyun içinde yüzen Halil’i görünce ona mikrofon uzatarak bir röportaj gerçekleştirdi. O anlarda titreyerek "Abe sıcaktır" diyen Halil’in videosu, kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü. 

DİYARBAKIR’DA GENÇ FENOMEN: 'ABE SICAKTIR'

Diyarbakır’da, 12 yaşındaki Halil Alasan, Şubat ayındaki soğuk havada Anzele Parkı’ndaki süs havuzunda yüzerken “Abe sıcaktır” diyerek dikkatleri üzerine çekti.

SOĞUK HAVADA YÜZEN ÇOCUK KİM?

Mikrofonu uzatarak gerçekleştirdiği röportajda titreyerek “Abe sıcaktır” diyerek izleyicilerin ilgisini çekti. Halil’in bu neşeli ve cesur çıkışı, kısa sürede sosyal medyada geniş bir kitleye ulaştı.

FENOMENLİK HAKKINDAKİ DUYGULARI

"Beni gören herkes fotoğraf ve video çekiyor. Ben de kırmıyorum ama bazen sıkılıyorum" diyen Halil, ünlülerin kendisini tanıyıp sesini kullanarak video çektiğini belirtti. “Kışın soğuk olmasına rağmen suya girmiştim. O yüzden titriyordum,” diye ekledi.

HALİL’İN DİYARBAKIR’A KATKISI

Murat Alasan isimli bir vatandaş, Halil’in Diyarbakır’ı kendi şivesiyle tanıtmasının önemine değindi. "Halil sürekli Anzele suyuna giriyor. Bu kadar fenomen olacağını beklemiyorduk" diyen Alasan, Halil’in fenomenliğinin şehrine güzel bir katkı sağladığını vurguladı. 

"İnşallah ailesine de bir katkısı olmuştur. Halil tatlı bir çocuk, kendini tanıtması çok güzel. Diyarbakır’ın şivesini etkili bir şekilde tanıttı,” diyerek sözlerini tamamladı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK BİR ETKİ

Halil Alasan’ın  "Abe sıcaktır" ifadesi, sosyal medyada geniş yankı bulmuş ve birçok kullanıcı tarafından paylaşılarak yaz içerikleri haline geldi. 

Halil’in hikayesi, hem çocukluğun neşesini hem de Diyarbakır’ın yerel kültürünü temsil eden önemli bir fenomen olma yolunda ilerliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.